rompey-ashton

(φωτ. Βαν Ρομπάι και βαρώνη Αστον .Από τους επικεφαλής της ΕΕ  που δεν εξέλεξε ποτέ κανείς )

Πολλοί νομίζουν ότι πρόκειται για ιστορία  συνομωσίας Περιγελούν τα κρυφά σενάρια και σχέδια.Η κοινωνική εξέλιξη λένε τα δημιουργεί όλα .Ομως τίποτα δεν είναι κρυφό. Είναι εκεί έξω σε δημόσια θέα,κραυγάζει θα έλεγε κανείς ,αλλά απλά είμαστε εκπαιδευμένοι να μην το βλέπουμε αν και είναι μπροστά στα μάτια μας.

Πολλοί λένε  και σωστά ότι η Ευρωπαϊκή Ενωση είναι το τέταρτο Ράιχ . Η ναζιστική Γερμανία του Χίτλερ  ήταν σίγουρα  το τρίτο όπως έλεγε  ο ίδιος . Μια καλή ερώτηση λοιπόν θα ήταν ποιά είναι τα άλλα δύο .

Υπάρχει ένα βραβείο ,το μέγιστο,στην Ευρωπαϊκή Ενωση που λέγεται βραβείο Καρλομάγνου. Δεν λέγεται βραβείο Δημοκρατίας ,βραβείο Σόλωνα,βραβείο Ντε Γκωλ ,αλλά Καρλομάγνου .Κάποτε είχε ανατεθεί στον γάλλο ιστορικό Ντιροζέλ να γράψει την ιστορία της Ευρώπης κι αυτός ξεκίνησε από το 800 μΧ . Κάθε άλλο παρά τυχαία . Το πρώτο Ράιχ είναι γνωστό ως Αγία Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία  ,που μόνο αγία δεν ήταν, με τον Καρλομάγνο που στέφθηκε αυτοκράτορας το 800 μΧ έχοντας κατακτήσει και κατασφάξει το μεγαλύτερο μέρος της Ευρώπης ,την Γερμανία, Ελβετία,Αυστρία, Κάτω Χώρες, Ιταλία ,Γαλλία ,Τσεχοσλοβακία.Τα υπόλοιπα ανήκαν στο Βυζάντιο.Η αυτοκρατορία κράτησε μέχρι το 1806 οπότε ο Ναπολέων προέλασε μέσα στο Βερολίνο.

Το δεύτερο Ράιχ δημιουργήθηκε από τον σιδηρό καγκελλάριο Οττο Μπίσμαρκ ο οποίος νίκησε τον Ναπολέοντα και κατέκτησε κάπου 300 ανεξάρτητα κράτη.  Κοντά στο τέλος της ,η αυτοκρατορία του Μπίσμαρκ κυβερνήθηκε από τον κάιζερ Γουλιέλμο ΙΙ  μέχρι την ήττα των κεντρικών δυνάμεων στο τέλος του πρώτου παγκοσμίου πολέμου και αφού είχε χρησιμοποιηθεί από τους Τραπεζίτες για την καταστροφή των τσάρων της Ρωσίας και την άνοδο του κομμουνισμού  ο οποίος αποδεδειγμένα πλέον  σχεδιάστηκε ,χρηματοδοτήθηκε και χρησιμοποιήθηκε από τους ίδιους «πλουτοκράτες » δηλαδή τους Ρότσιλντ, Ροκφέλερ ,τους Βάρμπουργκ τους Σαφτ και τα άλλα παιδιά εναντίον των οποίων υποτίθεται ότι στρέφεται. ‘Αλλα  αμέτρητα εκατομμύρια επί εκατομμυρίων  νεκρών .

Με την άνοδο του Χίτλερ στην εξουσία το 1933 έχουμε το γνωστό Τρίτο Ράιχ που τελείωσε όπως τελείωσε μακελεύοντας κάμποσα εκατομμύρια κόσμο με την σειρά του . Απέτυχε;   Προφανώς όχι . Αν δεν είχε προηγηθεί δεν θα είχε γίνει ποτέ το κράτος του Ισραήλ μετά από 1500 χρόνια  και δεν θα ήταν η Ευρώπη ώριμο πλέον φρούτο για την ενοποίησή της πράγμα που δεν θα γινόταν  ποτέ αν δεν είχε μεσολαβήσει  η ανελέητη σφαγή του  Β’Παγκ.Πολέμου.Φασισμός λοιπόν σε διάφορα χρώματα ,μαύρο γκρι ,κόκκινο .

Ο φασισμός σαν έννοια  φοριέται πολύ ,ξέρουμε ότι προέρχεται απο τα ρωμαϊκά στυλιάρια ,όμως πλέον αρμόδιος για να μας δώσει τον ορισμό του είναι ένας πραγματικός φασίστας και πράκτορας,ο Μπενίτο Μουσολίνι .Οπως λοιπόν τόνισε ο Μουσολίνι » το πρώτο στάδιο του φασισμού είναι η εταιρειοκρατία διότι είναι η σύμπτηξη κράτους και εταιρικών δυνάμεων «  Δηλαδή η ταύτιση της κρατικής εξουσίας με την  εξουσία του χρήματος.  (από το βιβλίο του Τζιμ Μαρς  ,Η άνοδος του 4ου Ράιχ)

Στο αντίστοιχο σοβιετικό γκουλάγκ  η εταιρειοκρατία είναι οι δεινόσαυροι της νομενκλατούρας του κόμματος-άλλα λόγια για το ίδιο πράγμα. Αυτό ακριβώς που βλέπουμε να συμβαίνει τώρα ,μια μικρή δομή ανθρώπων που δεν τους  ήξερε και δεν τους εξέλεξε ποτέ κανείς ,αχυράνθρωποι άλλων ακόμα πιο σκοτεινών και άφαντων ,ετοιμάζονται και τυπικά πλέον για την επιβολή του 4ου Ράιχ.Με τα ίδια και χειρότερα ,πιο εξειδικευμένα και τεχνολογικά ασύλληπτα εργαλεία  , προωθούν με τα μέσα του Χάξλεϋ αυτό που πρόβλεψε ο Οργουελ .Μια  σιδερένια μπότα να πιέζει ένα ανθρώπινο πρόσωπο ,για πάντα .Ετσι τουλάχιστον νομίζουν.