Eνώ το σύστημα  ετοιμάζεται για μια ακόμη παράσταση και μια  ακόμα  κυβέρνηση με την βοήθεια του   λαγο-Κουνέλη   αυτή τη φορά ,δείτε σημαντικές πληροφορίες  και στοιχεία για το πώς άρχισαν όλα με τα καρτέλ  που προετοίμασαν τον πρώτο  και δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο και το πολιτικό σκέλος του σχεδίου τους , την Ευρωπαϊκή Ενωση .Δείτε ποιοί ονόμαζαν τους εαυτούς τους «Το Συμβούλιο των Θεων »  και πώς αυτοί  εξακολουθούν να προετοιμάζουν την  πλήρη υποδούλωση των ανθρώπων με την λεγόμενη «Νέα Παγκόσμια Τάξη»  ,βασικό μέρος της οποίας είναι  το υπό εκκόλαψη  φασιστικό  υπερκράτος της  ΕΕ , που κόπτονται να υπηρετούν τα δικά μας ασπόνδυλα.

Ο λόγος του Dr Rath στις 30 Απριλίου 2012 στην Αθήνα. Ποιος ο ρόλος των καρτέλ των φαρμάκων και του πετρελαίου. Η προσπάθεια τους να κατακτήσουν την Ευρώπη και τον κόσμο στο 1ο και 2ο παγκόσμιο πόλεμο.Οι αποδείξεις. Οι ναζιστικές καταβολές της Ευρωπαϊκής Ένωσης των Βρυξελλών και η τρίτη προσπάθεια του καρτέλ να κατακτήσει την Ευρώπη και τον κόσμο.Ο έλεγχος της υγείας και της ενέργειας. Η νέα μετάβαση και πως μπορούν οι λαοί να ανατρέψουν τα σχέδια τους. Η Ελλάδα .
( Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Ίδρυμα Dr.Rath και τις δραστηριότητες του, και την συμμετοχή σας στις εκστρατείες του στην Ελλάδα, μπορείτε να καλέσετε στα 2110120386, 6938979887, και να στείλετε μήνυμα στο michail.mavrovouniotis@dr-rath-foundation.gr)