25η Μαρτίου 1821

Η αρχή  της τελευταίας Μεγάλης   Ελληνικής  Επανάστασης .Συνέχεια  μιας σειράς αιματηρών, άνισων ,απέλπιδων, φοβερών επαναστάσεων των Ελλήνων κατά των Τούρκων σε όλη την διάρκεια της 400 ετούς αιχμαλωσίας τους.

https://i0.wp.com/blogs.sch.gr/thankall/files/2009/03/35.jpg

25η Μαρτίου 2012

Καταλαβαίνουμε ότι μας πιάσανε στον ύπνο .Νομίζαμε ότι ήμασταν ανεξάρτητο κράτος ενώ στην πραγματικότητα δεν μας επέτρεψαν ποτέ -πλην Καποδίστρια- να είμαστε τίποτα περισσότερο από ένα ελεγχόμενο προτεκτοράτο πνιγμένο στα δάνεια .’Οτι όταν κινδυνεύαμε να γίνουμε πραγματικά μεγάλοι  είχαν τον τρόπο τους να μας πνίγουν (Μικρασιατική καταστροφή) και αυτό ακριβώς  σχεδιάζουν να κάνουν και τώρα.

Παραμονή της  επετείου της Μεγάλης Επανάστασης  ταμπουρώθηκαν  με ελεύθερους σκοπευτές ακροβολισμένους στην ταράτσα της Βουλής ,με αποκλεισμένα πενήντα τετράγωνα γύρω από αυτήν ,με κλειστούς τέσσερις σταθμούς του μετρό κι από κοντά   «αντιρατσιστικές » διαδηλώσεις αλλοδαπών ,για εφεδρεία .  Στην επέτειο της Επανάστασης του 1821 έδωσαν το  στίγμα του πώς  ακριβώς σκοπεύουν να κινηθούν οι πολιτικοί πραξικοπηματίες που υποδύονται την ελληνική κυβέρνηση . Οι κατακτητές που άλλαξαν ρόλους και προβιές ,αλλά ποτέ δεν έφυγαν από τούτη τη χώρα.

Είναι ,λοιπόν ,καιρός να τελειώσουμε την Επανάσταση που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ . Με πρώτο βήμα την απαλλαγή από τους οικονομικούς δολοφόνους .