ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΔΥΝΑΜΟΙ ΚΡΙΚΟΙ
Aυτό το άρθρο,παρακάτω, δημοσιεύτηκε πρώτη φορά  από αυτό το ιστολόγιο τον Ιούνιο του 2011. Περιγράφει ένα σχέδιο που πιθανότατα βλέπουμε τώρα σε πλήρη εξέλιξη. Η Ελλάδα με τις ιδιότητές της ως : α) αδύναμος κρίκος οικονομικά και β) ως ιδιαιτέρου ηθικού βάρους χώρα λόγω ιστορίας και διαχρονικής πολιτιστικής παρουσίας και συνεισφοράς γενικότερα, μπορεί να επιλεγεί να γίνει ο πυροκροτητής μιας παγκόσμιας οικονομικής κρίσης με την μετακύλιση του ελληνικού προβλήματος στην Ιταλία και την Ισπανία και την Γαλλία. Ενώ το γνωρίζουν αυτό και το φοβούνται βλέπουμε παραδόξως ότι το επιδιώκουν.
Την στιγμή που η ΕΚΤ εκδίδει 60 δισεκατομμύρια για να σώσει εταιρείες,φαίνεται ότι καταδικάζει την Ελλάδα και επιμένει στην λήψη παράλογων μέτρων που δεν μπορούν να γίνουν δεκτά. Υπενθυμίζω ότι η επιβολή παγκόσμιας διακυβέρνησης μετά από ένα ισχυρό σοκ ,που μπορεί να είναι μια παγκόσμια οικονομική κρίση κατά τις ομολογίες των ίδιων των επικεφαλής τους (βλέπε δηλώσεις Ροκφέλλερ κλπ) είναι το απόλυτο ζητούμενο.Ετσι θα περάσουν και τις φοβερές διατλαντικές εμπορικές συμφωνίες (ΤTIP) και την Ατζέντα 21 και άλλα πολλά.
Το αντίδοτο για την κατάσταση αυτή είναι να βασίσει η Ελλάδα την άρνηση πληρωμής και την ακύρωση των μνημονίων στην παραβίαση των ευρωπαϊκών συνθηκών ,του διεθνούς δικαίου και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Η Ελλάδα μπορεί να το κάνει λόγω του ιδιαίτερου ηθικού της βάρους και λόγω του ότι είναι μέλος του ΝΑΤΟ και της ΕΕ ,δεν είναι Λιβύη να την βομβαρδίσουν και να την κάνουν φέτες.
Θα τα επικαλεστούμε αυτά όχι διότι τους ενδιαφέρουν βέβαια και συγκινούνται αλλά με την καθαρή έννοια των έξυπνων πολεμικών τεχνών που ορίζουν σαφώς, με τις κατάλληλες τεχνικές, ότι όταν έχεις να κάνεις με αντίπαλο απείρως δυνατότερο από σένα δεν τον πας κόντρα να τον πλακώσεις στις γροθιές αλλά χρησιμοποιείς την δική του δύναμη εναντίον του. Η Ελλάδα πρέπει να αρθρώσει αυτόν τον Λόγο άμεσα και να γίνει, αντί για το φυτίλι που θ’ανάψει τις φωτιές της παγκόσμιας διακυβέρνησης ,η θρυαλλίδα που θα επιταχύνει τις διαδικασίες της απελευθέρωσης της ανθρωπότητας από τα παράσιτα. Στο έργο της αυτό, θα βρει συμμάχους και μάλιστα ισχυρούς. Δεν ειναι όλα τελειωμένα ,ούτε αναπόφευκτα.

https://exerevnitis.wordpress.com/2011/06/16/%CF%84%CE%B1-%CF%83%CF%87%CE%AD%CE%B4%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B5%CE%BB%CE%AF%CF%84-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CF%81/

Advertisements