31097tolle
Εκαρτ Τόλλε : » H βασική αιτία της δυστυχίας δεν είναι ποτέ η πραγματική  κατάσταση αλλά οι σκέψεις σου σχετικά με αυτήν..»
Και η απάντηση: «… Ωστε οι βομβαρδισμοί  των Ισραηλινών στη Γάζα δεν είναι το πρόβλημα ,το πρόβλημα  είναι μόνο  η στάση μου σε σχέση με αυτούς;;..»
——————————————————————–
Aρθρο του  Τhomas Sheridan.
Θυμήσου ποιός  πραγματικά είσαι … 
H στρατηγική του  Νew Age  πνευματικο- στρατιωτικό- βιομηχανικού συγκροτήματος εξουσίας  υποστηρίζει τις δολοφονίες και την  γενοκτονία. Αυτό που συμβαίνει στη Γάζα σήμερα, θα  συμβεί τελικά στο Λονδίνο, το Δουβλίνο, τη Νέα Υόρκη, τη Λισαβόνα, τη Βαρκελώνη, Όσλο, Γλασκώβη, Μελβούρνη, ΣτοκχόλμηΩκλαντ και το  Κέιπ Τάουν  και όπου  τυχαίνει να διαβάζετε αυτές τις γραμμές.
Η ανακοίνωση  έχει επιδοθεί σε  όλη την ανθρωπότηταχι μόνο στους  ανθρώπους  της Λωρίδας της Γάζας. Το κυνήγι  άρχισε και είμαστε όλοι το θήραμα του ΝΑΤΟ και των παγκοσμιοποιητών.  Αυτή τη στιγμή στη Δύση,η κύρια τακτική για να μας κρατούν ήρεμα στον  στόχο είναι  τα εφευρήματα του New Age  στρατιωτικού/ πνευματικού/ βιομηχανικού δικτύου εξουσίας.Ο Eckhart Tolle  είναι ο εχθρός σας. Επιδιώξτε να καταστρέψετε    ό, τι εκπροσωπεί.  Εμφανίστηκε κατευθείαν  από το πουθενά στην εκπομπή της  Oprah * . Παριστάνει το «είμαι ευγενής» τύπο – personaΤόσο  κίβδηλο και τόσο πολύ, πολύ επικίνδυνο. Οι άνδρες είναι πολεμιστές,  δεν είναι φτιαγμένοι για να είναι  έτσι .  ‘Ενα στειρωμένο αγοράκι που ποτέ δεν θα  γίνει άντρας  και που μεγαλώνει  μόνο και μόνο για να καταλήξει η κορούλα του εαυτού του.Είναι μια δημιουργία του στρατιωτικοβιομηχανικού πολιτικού συμπλέγματος εξουσίας.«Ξαπλώστε  ήρεμα και αφήστε τον κόσμο να αναλάβει τα υπόλοιπα «. Αυτό είναι όλο, λέει. Τα παιδιά στη Γάζα που κάηκαν ζωντανά από τις βόμβες φωσφόρου πρέπει  προφανώς να στείλουν  περισσότερο  «φως» προς τα πολεμικά  ελικόπτερα.  Στο ίδιο μήκος κύματος κινούνται οι ηλίθιες κοινοτοπίες του Russell Brand  **   του τύπου «πρέπει να περάσουμε την αφήγησή μας »   που ισοδυναμούν  με το «ελάτε και σφάξτε μας όλους». Αυτοί  οι γκουρού δεν πρόκειται ποτέ να βγουν  και να πουν  ό, τι χρειάζεται πραγματικά να ειπωθεί..Και δεν υπάρχει παρά μόνο ένα πράγμα που πρέπει να  ειπωθεί για την κατάσταση στη Γάζα. « Ισραήλ / ΝΑΤΟ, άντε πηδηχτείτε  και σταματήστε να είστε οι  γενοκτόνοι μπροστάρηδες , τα τσιράκια των παγκοσμιοποιητών »   Όλα τα άλλα είναι είτε  υπεκφυγές ή κρυφή έγκριση του  δικτύου ελέγχου των ψυχοπαθών..Όλοι αυτοι  οι ηλιθιολόγοι του  New Age, από αυτούς που  δήθεν μιλούν με  εξωγήινους και λένε  στον κόσμο  να περιμένει  το μεγάλο γεγονός (το οποίο δεν έρχεται ποτέ)  ως τους νταβατζήδες της  «ελεύθερη ενέργειας»   που όπου να’ναι  θα πλημμυρίσει τον πλανήτη, όλα  πρέπει να αγνοηθούν . Είναι όλα ψυχολογικές επιχειρήσεις.

Το Laurel Canyon και το κίνημα  των Χίπις  δεν ήταν μόνο για τη μουσική.

Ο ίδιος κανόνας ισχύει και για αυτούς τoυς New  Age Πολεμιστές του Ουράνιου Τόξου » και τις εφερεύσεις του Πεντάγωνου όπως  ο Burning Man (φλεγόμενος άνδρας).  Ο Burning Man είναι η Βαβυλώνα, και η βεβήλωση των ιθαγενών Αμερικανών και της γης τους. Είναι βρωμιά που βασίζεται στο χρήμα και την οργανωμένη βλακεία. Αυτό είναι μόνο ένα παράδειγμα του νεοεποχίτικου στρατιωτικό- βιομηχανικού συμπλέγματος για να  μας ξεγελάσει όλους . Δεν υπάρχει βαθύτερο νόημα, δεν υπάρχει συναισθηματική και ψυχολογική «ανακούφιση» ή «κάθαρση» σε τέτοια γεγονότα. Καταλήγει  μόνο σπρώχνοντας  την Σκιά όσο το δυνατόν βαθύτερα  μέχρι να εκραγεί  ως δυσαρέσκεια,ενοχή και κατηγορία.

ΞΕΧΑΣΤΕ ΤOΥΣ ΕΞΩΓΗΪΝΟΥΣ/ ΑΓΓΕΛΟΥΣ/ TA   ΤΣΑΝΕΛΙΓΚ   ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΤΕ ΤΗΝ ΦΥΣΗ.

Είμαστε περιτριγυρισμένοι  από τους  ζώντες θεούς  των πατρίδων μας. Ζουν στα ποτάμια στα δέντρα και  στα πνεύματα των ζώων του δάσους. Είναι όλοι  μοναδικοί  σε κάθε πολιτισμό και είναι βαθιά χαραγμένοι  μέσα στο DNA σας από τους προγόνους σας και απλά περιμένουν να ανακαλυφθούν  και πάλι. Μπορείτε να τους βρείτε μέσα από την επικοινωνία με τους προγόνους σας, μέσω  από τα πάντα, από την παραμονή στο φυσικό τοπίο, την κατοχή ενός σπαθιού, τον ήχο  του  τύμπανου,  με το  να κάνετε τα δικά σας ρούχα από φυσικά νήματα, να εργαστείτε  με τα φυσικά υλικά  ,με αυτά που δούλευαν και οι πρόγονοί μας . Διαβάστε και ακούστε τους θρύλους και  τα έπη που θα  απελευθερώσουν   λανθάνουσες πτυχές της ψυχής σας  και που θα σας   βοηθήσουν πολύ καλύτερα από το να υποβάλλετε το δυτικό μυαλό σας  στις τελετουργίες του  Αμαζονίου και του Θιβέτ.Δεν είμαστε από αυτούς τους χώρους. Το DNA μας δεν έχει καμία σχέση μ ‘αυτά.

Αυτός είναι ο λόγος που το  πακόσμιο Δίκτυο Ελέγχου προσπαθεί να μας αποξενώσει από την πραγματική φύση της πατρίδας μας και έχει μετατρέψει  τον φυσικό κόσμο  σε ¨»θύμα» μας, πάντα με κίνδυνο να καταστραφεί έτσι ώστε ποτέ δεν  θα ανακαλύψουμε την πραγματική μας ταυτότητα.

Η Γη δεν μπορεί να καταστραφεί από τον άνθρωπο. Δεν είμαστε ο εχθρός της φύσης. Είμαστε  μέρος της φύσης.

Οι ψυχοπαθείς που κυβερνούν  είναι ένας εξωτερικός  ιός που μας επιβάλλει να σκεφτόμαστε με αυτόν τον τρόπο στα πάντα, από τον  μονοθεϊσμό  έως τις νεοεποχίτικες αηδίες. Δεν θέλουν να ασχολούμαστε με την  κατεργασία του ξύλου, τη συλλογή σπόρων  και τα άλλα  φυσικά ​​τρόφιμα,  με το κολύμπι στα ποτάμια , με το να κοιτάζουμε  τα πραγματικά αστέρια πάνω από τα κεφάλια μας στο νυχτερινό ουρανό.

Οι παγκοσμιοποιητές  πρέπει επίσης να γνωρίζουν τη δύναμη της και φοβούνται την τρομερή ενέργεια στα αρχέτυπα των προγόνων μας και, ως εκ τούτου,  εισήγαγαν τον  μονοθεϊσμό στην πατρίδα μας και στη συνέχεια ανακάλυψαν  τη Νέα Εποχή για να μας αποτρέψουν να  ανακαλύψουμε  εκ νέου την πραγματική μας ταυτότητα . Για να διατηρήσουν  τον έλεγχο  έχουν εφεύρει ψεύτικες μάχες   και ψεύτικες θρησκείες τις  οποίες αυτοί  δημιούργησαν    που στην συνέχεια τις έβαλαν  να  πολεμούν  και να κατηγορούν η μία την άλλη . Στη συνέχεια, μας λένε ότι η μόνη διέξοδος από αυτό το τέλμα είναι οι ηλιθιότητες της  Νέας Εποχής  ή τα τεχνο-γκουλάγκ της  Agenda 21.

Οι Ψυχοπαθείς του Δικτύου  Ελέγχου  ενοχλούνται  ιδιαίτερα όταν οι Ευρωπαίοι αρχίζουν  ν’ ανακαλύπτουν  τις ρίζες τους. Η κατάσταση έχει φθάσει στο στάδιο όπου οι  περισσότεροι άνθρωποι ευρωπαϊκής καταγωγής  προτιμούν να ψάχνουν για φανταστικούς εξωγήινους και  διαστημικές  νεράιδες σε άλλους γαλαξίες, παρά να διανοηθούν να    σκεφτούν  να ενσωματώσουν  στις ζωές τους την πλούσια,ζωντανή, προχριστιανική κληρονομιά και την πνευματικότητα   των δικών τους πραγματικών προγόνων.

Παρομοίως, δεν θέλουν να έχουν οι Αφροαμερικανοί  καμιά αίσθηση της Αφρικής  και έχουν κάνει τα πάντα για τη σφαγή και την εξαφάνιση  των Τσιγγάνων και των  Ιθαγενών  Αμερικανών.  Στο τέλος του δρόμου, όλοι οι  αυτόχθονες πολιτισμοί  σε όλο τον κόσμο είναι εξίσου άξιοι  σεβασμού και πρέπει να φυλάσσονται   ανόθευτοι  από το νεοεποχίτικο στρατιωτικοβιομηχανικό δίκτυο ελέγχου  και τον εισαγόμενο  μονοθεϊσμό της  Μέσης Ανατολής.

Ο δικό σας αυτόχθων  πολιτισμός είναι  ο μόνος ρεαλιστικός δρόμος σας για να βρείτε  το νόημα στη ζωή σας.

Το DNA σας είναι συνδεδεμένο με το τοπίο και τις τέχνες  και τις  ιστορίες των προγόνων σας. Τιμήστε αυτό, απ’ όπου  και αν ήρθαν οι πρόγονοί σας. Οι ρίζες σας πάνε  πίσω στους ανθρώπους που έχτισαν τα απίστευτα πέτρινα μνημεία και τα τεχνουργήματα  που μας έχουν απομείνει. Αυτες  ήταν  δικές σου  δημιουργίες και όχι κάποιων εξωγήινων που  ήρθαν με  διαστημόπλοια.

Η Νέα Εποχή, όπως ακριβώς και ο μονοθεϊσμός, είναι  εκεί για να μας κάνει να ξεχάσουμε ποιοι είμαστε  και  τι είναι γραφτό να γίνουμε. Όλοι εμείς οι  άνθρωποι.

Γελάστε με αυτούς τους κλόουν όπως  ο Eckhart  Tolle και  αγνοήστε τους. Στη συνέχεια, ψάξτε  την  απάντηση, όχι στον Αμαζόνιο  ή στο Θιβέτ, αλλά  ακριβώς κάτω από τα πόδια σας.

Υ.Γ Παραδεχτείτε το. Η εικόνα του Εκαρτ Τόλε να τρέχει να σωθεί έντρομος και  ουρλιάζοντας για βοήθεια ,κυνηγημένος από άγρια σκυλιά ,ενώ του υπενθυμίζετε ότι η αντίδρασή του στην κατάσταση είναι το μόνο που τον έχει κάνει να τα κάνει επάνω του, είναι κάτι που οπωσδήποτε προκαλεί το ενδιαφέρον !

 

(* To Opra Winfrey show,η πιο διάσημη εκπομπή  στις ΗΠΑ ,με τεράστια τηλεθέαση.

** Ράσελ Μπραντ ,άλλη  διάσημη τηλεπερσόνα ,του εναλλακτικού υποτιθέμενου χώρου)

 

Advertisements