Μιλώντας  πρόσφατα σε δημοσιογράφο μετά το τέλος της κανονικής  του συνέντευξης  ο πρωθυπουργός τη Ρωσίας Μεντβέντεφ  είπε  «Μαζί με τον χαρτοφύλακα  και τους κωδικούς με  τα πυρηνικά , ο πρόεδρος της χώρας, παραλαμβάνει  έναν ειδικό φάκελο« άκρως απόρρητο ». Αυτός ο φάκελος  περιέχει πληροφορίες σχετικά με τους εξωγήινους που επισκέφτηκαν τον πλανήτη μας. »
Και πρόσθεσε:
«Μαζί με αυτό, παραλαμβάνει μια  έκθεση από μια απόλυτα μυστική ειδική υπηρεσία που επιβλέπει τους εξωγήινους στο έδαφος της χώρας μας … πιο λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με αυτό το θέμα μπορείτε να πάρετε από μια γνωστή ταινία που ονομάζεται Men In Black …  δεν θα πω πόσοι από αυτούς είναι ανάμεσά μας, διότι μπορεί να προκαλέσει πανικό. »

Πολλοί είπαν ότι έκανε πλάκα αφού ανέφερε την γνωστή αμερικανική ταινία «οι άντρες με τα μαύρα «. Ισως . Ισως και όχι . Περίεργο θέμα  διάλεξε για να κάνει πλάκα ο πρωθυπουργός της Ρωσίας και μάλιστα τόσο σοβαρά .  Το αστείο άλλωστε είναι ένας πολύ καλός τρόπος να διαρρεύσεις πράγματα χωρίς να παρεξηγηθείς . Men in Black  λοιπόν ,αλλά ποιοί  men in black;

Διότι υπάρχει και ρωσική ταινία για τους άντρες με τα μαύρα και είναι αυτή:

Advertisements