Αν και οι εκλογές  υποτίθεται ότι είναι σε απόσταση αναπνοής  ,διακρίνει κανείς μια  αφύσικη βεβαιότητα   για την επόμενη «κυβέρνηση συνεργασίας » , ενδεχομένως  μάλιστα με τον ίδιο  πρωθυπουργό , μια συνέχιση των νομοθετικών μέτρων τύπου γκιλοτίνας σαν να μη τρέχει τίποτα , μια αμέλεια  και αργοπορία να  εκδοθούν υπουργικές αποφάσεις για την διενέργεια των εκλογών  και γενικά μια ηρεμία  σαν  αυτή του ηθοποιού στο καμαρίνι του που κάνει τσιγάρο πριν την επόμενη παράσταση .

‘ Ολοι ,πλην των βολεμένων  και των ανίατα  βλαμμένων, αντιλαμβάνονται  ότι έχουμε να κάνουμε με  ένα σύστημα που μόνο δημοκρατία δεν είναι ,που έχει γράψει το Σύνταγμα στα παλαιότερα των υποδημάτων του ,που έχει παραδώσει τα κλειδιά της χώρας στους αλλοδαπούς τοκογλύφους . Μια εξόφθαλμη χούντα με κοινοβουλευτικό μανδύα.  Οπότε το ερώτημα που προκύπτει είναι το εξής .

Ποιά χούντα έκανε ποτέ ελεύθερες και τίμιες εκλογές ;;  Καμμία . Ούτε η  σημερινή πρόκειται να κάνει . Προς αυτή την κατεύθυνση δείχνουν :

To καλπονοθευτικό , έμπνευσης Παυλόπουλου , σύστημα  πριμοδότησης  του πρώτου κόμματος  με 50 έδρες -κυριολεκτικά από το πουθενά.   Αντί να μετράνε πεθαμένους και δένδρα προσθέσανε έδρες.

Το  πρωτοφανές γεγονός ότι οι εκλογές διεξάγονται με ΔΟΤΟ , μη εκλεγμένο, πρωθυπουργό και ΜΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΗ  κυβέρνηση .

Οι δημοσκοπήσεις που όσο πλησιάζουμε προς τις εκλογές ανεβάζουν το πρώτο κόμμα στο 25% ( ποσοστό κλειδί για την δημιουργία συγκυβέρνησης).

Οι ανεξέλεγκτες νομιμοποιήσεις αλλοδαπών ,δηλαδή  η αλλοίωση  της σύνθεσης του εκλογικού σώματος  με εύκολα  ποδηγετούμενες   αλλότριες ομάδες , τακτική που άρχισε επί Σημίτη .

Η  ομιχλώδης  ηλεκτρονική  επεξεργασία των αποτελεσμάτων από  την ίδια   επί 30 χρόνια εταιρεία  σε συνδυασμό με την μη ανάρτηση των αποτελεσμάτων σε κάθε εκλογικό τμήμα επί κάποιες τουλάχιστον ημέρες μετά τις εκλογές ,όπως γινόταν παλιότερα και την ανυπαρξία συστήματος ελέγχου  και επαλήθευσης των αποτελεσμάτων της εταιρείας αυτής .

Αυτά και κάθε άλλη πιθανή μέθοδος ,από τις οποίες διαθέτουν μπόλικες  , φαίνεται ότι έχουν διαφύγει απ’ όλους τους  «αντιστασιακούς -αντιμνημονιακούς » καθώς και απ΄όλους τους επίδοξους σωτήρες που έσπευσαν  σαν τα πρόβατα να στελεχώσουν ψηφοδέλτια  λες και ζούμε στην Ελβετία .

Ευτυχώς που  υπάρχουν ακόμα κάποιοι ανεξάρτητοι δημοσιογράφοι που τολμούν να θέσουν ανοικτά το ζήτημα .

Advertisements