Με ρώτησε σήμερα το πρωί, μια φίλη που διαμένει στην Μελβούρνη,αν αληθεύει η είδηση,(επειδή δεν ανάφεραν  τίποτα τα ΜΜΕ εκεί) ότι ένας συνέλληνας μας,αυτοκτόνησε στην πλατεία Συντάγματος,μπρος στα μάτια όλου του κόσμου,από απελπισία για την τραγική οικονομική κατάσταση στην οποία είχε περιέλθει..
Άνοιξα την τηλεόραση να δω, αν όντως αληθεύει κάτι τέτοιο..
Είπα..»δεν μπορεί,μια τέτοια είδηση,μόνο 3 ωρες μετά το συμβάν θα παίζεται ακόμα παντού»….

<<Προεκλογικός πυρετός στο ΚΚΕ…..απεργία οι ναυτεργάτες…πως να μην πάρετε κιλά το Πάσχα….Ελισάβετ Μουτάφη:δεν μου έχουν κάνει ποτέ πρόταση γάμου….δεν υπάρχει σύγκλιση απόψεων με τον Καμμένο…..δεκάδες μετανάστες ζουν στοιβαγμένοι σε μικρά διαμερίσματα>>….τίποτα….

Ανοίγω το ίντερνετ και ναι,..όντως συνέβη και ασχολήθηκαν με αυτό,οι εκπομπές που παιζόταν μόνο εκείνη την ώρα και  μετά;; και sera sera….η ζωή συνεχίζεται.

Οπως συνεχίστηκε και μετά την δολοφονία των παιδιών στην ΜARFIN ,όπως συνεχίστηκε και μετά την δολοφονία του Μ.Καντάρη,όπως ξεχάστηκαν και οι 1.727 αυτοκτονίες συμπολιτών μας μέσα σε δύο χρόνια!!

Κανένα ΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΓΑΜΩΚΑΝΑΛΟ,δεν θεώρησε ότι είναι αρκετά σοβαρό θέμα,για να πάψουν τα προγράμματα τους για ενα πρωί έστω!
Αυτά τα ΓΑΜΩΚΑΝΑΛΑ,που ως ΠΡΑΙΤΩΡΙΑΝΟΙ των ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΩΝ που πούλησαν τις ζωές και μας έφτασαν εδώ, δυό χρόνια τώρα,μας λιβανίζουν  με εκπομπές επί εκπομπών από το πρωί ως το βράδυ για το πόσο σημαντικό είναι το μνημόνιο για τον τόπο!!

Ενας Ελληνας 77 χρονών…πατέρας κάποιων παιδιών,που θα μπορούσε να ήταν ο δικός μας, προκειμένου να μην αναγκαστεί να τρώει στα σκουπίδια στο μέλλον,αυτοκτόνησε μέσα στην καρδιά της Αθήνας!
Να πάψουν τα πάντα,να θρηνήσει αυτή εδώ η κοινωνία που ένας κρίκος της,δεν υπάρχει πια σήμερα από ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ!!!!!

Δεν ήταν μια οποιαδήποτε αυτοκτονία,από τις τόσες.Ηταν η αυτοκτονία ενός παλαίμαχου της ζωής,ενός ανθρώπου ανήμπορου πια να πολεμίσει,ενός γέροντα απελπισμένου,που αν θέλετε,εμείς οι νεότεροι τον σπρώξαμε στην απελπισία…
Δεν έχουμε χρόνο να σκεφτούμε..να πολεμίσουμε…δεν έχουμε πια χρόνο για δάκρυα,πρέπει να τρέξουμε για το ψωμί της μέρας,για να μην είμαστε εμείς αύριο στην θέση αυτού του δύστυχου σήμερα..

Αυτού του 77χρονου »πατέρα μας»,που έζησε πόλεμο,κατοχή,φτώχια,δούλεψε,πρόσφερε σε αυτή την κοινωνία,μεγάλωσε παιδιά και τώρα που έπρεπε να παίρνει την σύνταξη του και να απολαμβάνει τους κόπους μια ζωής ήρεμος,τώρα …αυτό…

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Κι εσύ ρε Ελλάδα τι κάνεις;;
Πως μπορείς να το δέχεσαι στωικά κι αυτό;
Πως μπορείς να δέχεσαι δύο ολόκληρα χρόνια,ένας ΒΑΡΒΑΡΟΣ ΚΤΗΝΩΔΗΣ λαός,που αντί να έχει λουφάξει σε μια γωνιά της ιστορίας από ντροπή,για τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας που έχει διαπράξει με τους μακελάρηδες που γέννησε,να είναι εδώ και συνεχίζει να γενοκτονεί τη χώρα σου;;
Πως μπορείς να βλέπεις να πουλάνε τον ανθό σου,τα παιδιά σου σκλάβους  άλλη μια φορά;;
Να σε βγάζει απο το σπίτι σου;
Να αφήνει το παιδί σου νηστικό;
Να σε εκπορνεύει για ένα κουτί γάλα;;
Να απελπίζει μεχρι αυτοκτονίας τον πατέρα σου…τον αδερφό σου,…τον γείτονα που λες καλημέρα μια ζωή ;;

Αν κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζει,εσένα αυτοί οι ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ σου άξιζαν;
Που χωρίς να σε υπολογίσουν καν, σε πούλησαν στους τωρινούς μακελάρηδες και τώρα ετοιμάζεσαι να τους ξαναψηφίσεις;;

Αν θεωρούσες Ελληνά μου,πως σου αξίζει καλλίτερη  τύχη,θα την είχες διεκδικήσει,όπως έκανε ο λαός της Ιρλανδίας και της Αργεντινής για τα δικά τους παιδιά!!
ΑΥΤΟΙ, που δεν  είχαν ένδοξους προγόνους  να  φωνάξουν σε κάποιες Θερμοπύλες »ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ» αλλά αυτό το ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ,το αισθάνθηκαν πολύ καλλίτερα από εσένα και το έκαναν δικό τους κτήμα και βίωμα,ενώ εσύ έμεινες μια θλιβερή λοβοτομημένη καρικατούρα,εκείνων των ένδοξων προγόνων …
Ο πιο εύκολος αντίπαλος των σημερινών επικυρίαρχων..

Οχι,δεν είμαστε ΟΛΟΙ Ελληνες….ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ,γιατί αυτόν τον τίτλο τιμής, τον αξίζουν,γιατί πάλεψαν και νίκησαν..!!

Εσύ περίμενε την Παναγιά την μόνη σου ελπίδα,…τα διαστημόπλοια απο τον Σείριο και τον βασιλιά Ιωάννη που θα σου δώσει την Πόλη πίσω ,να έρθουν να σε σώσουν, αλλά μέχρι τότε,βγάλε την Ελληνική  περικεφαλαία που κακώς φοράς,γιατι δεν την αξίζεις .
Ανήκει σε άλλους…δικαιωματικά…

Μαρία Τριανταφύλλου.

Πηγή

  http://www.filonoi.gr/oxi-oloi-ellhnes/

Αντί σχολίου ,το σημείωμα του ανθρώπου που αυτοκτόνησε χθες στο Σύνταγμα.

«Η κατοχική κυβέρνηση Τσολάκογλου εκμηδένισε κυριολεκτικά τη δυνατότητα που στηριζόταν σε μία αξιοπρεπή σύνταξη που επί 35 χρόνια εγώ μόνο (χωρίς ενίσχυση κράτους) πλήρωνα για αυτή.

Επειδή έχω μία ηλικία που δεν μου δίνει την ατομική δυνατότητα δυναμικής αντίδρασης (χωρίς βέβαια να αποκλείω αν ένας Έλληνας έπαιρνε το καλάσνικοφ ο δεύτερος θα ήμουν εγώ) δεν βρίσκω άλλη λύση από ένα αξιοπρεπές τέλος πριν αρχίσω να ψάχνω στα σκουπίδια για τη διατροφή μου.

Πιστεύω πως οι νέοι χωρίς μέλλον κάποια μέρα θα πάρουν τα όπλα και στην πλατεία Συντάγματος θα κρεμάσουν ανάποδα τους εθνικούς προδότες όπως έκαναν το 1945 οι Ιταλοί στο Μουσολίνι (πιάτσα Πορέτο του Μιλάνου)».

 
Advertisements