(Ανανέωση)

H δημοσιογράφος του καναλιού FOX 10  του Phoenix   Αριζόνα ΗΠΑ,  Αντρέα Robinson ήταν  στον αέρα ,στη μέση της εκπομπής της  όταν μια ανεξήγητη, φωτεινή ,λευκή έκρηξη εμφανίστηκε σε απόσταση πίσω από αυτήν  στην οθόνη . Η παράξενη έκρηξη αποτυπώνεται  στην ταινία και μεταδόθηκε ζωντανά κατά τη διάρκεια της εκπομπής της Robinson . Oι  εργαζόμενοι στον σταθμό νόμιζαν στην αρχή ότι  επρόκειτο για   έκρηξη  μετασχηματιστή ρεύματος . Αλλά όταν  το FOX 10  το έλεγξε  με τους τοπικούς παρόχους ρεύματος  APS και Salt River Project , τους είπαν ότι κανένας  μετασχηματιστής  δεν είχε  καεί στην περιοχή. Ενώ η πηγή της έκρηξης παραμένει  μυστήριο, συμβαίνει  λίγο πριν την 15η επέτειο μιας  από τις πιο διάσημες εμφανίσεις UFO στην πρόσφατη ιστορία.
Στις 13 Μαρτίου 1997, μια ομάδα από  λαμπερές  σφαίρες που  κινούνταν  σε σχηματισμό V  εθεάθη στον ουρανό του Phoenix. Το περιστατικό αυτό είχε επίσης καταγραφεί σε  φιλμ. Το επεισόδιο αυτό είχε αναλυθεί και συζητηθεί εκτενώς έκτοτε. Η Αριζόνα είναι επίσης ο τόπος που μένει ο  Travis Walton, ένας από τους πιο διάσημους απαχθέντες  από UFO το 1975. Ο Walton έχει συγγράψει πολλά βιβλία σχετικά με το θέμα αυτό και η ιστορία του  έγινε ταινία με τίτλο  «Φωτιά στον ουρανό.» Και ενώ  οι υπάλληλοι του καναλιού   παραμένουν έκπληκτοι  από τον παράξενη έκρηξη φωτός, το  FOX 10 έχει ευρύτατα δημοσιοποιήσει το θέμα  ζητώντας   βοήθεια  για να εξηγήσει τι ακριβώς  ήταν αυτό που καταγράφηκε στο φιλμ.

Πηγή  http://news.yahoo.com/blogs/sideshow/unexplained-explosion-caught-live-phoenix-news-broadcast-171534371.html

 Το σχόλιο μας.      Μερικές τέτοιες   εκρήξεις  έχουν  πρόσφατα αποτυπωθεί σε  κάποια βίντεο  στο youtube  ,ποτέ ως τώρα όμως δεν είχε αποτυπωθεί  παρόμοια   έκρηξη on camera  σε ώρα εκπομπής , σε ανύποπτο  δηλαδή χρόνο και με βεβαιότητα ότι δεν  προήλθε από  εκρήξεις μετασχηματιστών  ρεύματος .   Η σχετική φιλολογία τις έχει αποδώσει σε επίθεση εξωγήινων σε υπόγειες γήινες  βάσεις . Εδώ υπάρχει η βάσιμη αντίρρηση  ότι αν υπήρχαν νεκροί και μάλιστα σε μεγάλο αριθμό  το πράγμα δεν θα μπορούσε να μείνει κρυφό . Θα πρέπει να σημειωθει όμως ότι  σύμφωνα με κάποιες  ενημερωμένες πηγές του διαδικτύου  ,ενδεχομένως υπήρξε προειδοποίηση ή η επίθεση έχει σκοπό την καταστροφή υπόγειων βάσεων που επρόκειτο να χρησιμοποιηθούν ως καταφύγια ,οπότε σε αυτήν την περίπτωση δεν θα υπήρχαν  πολλοί νεκροί . Υπάρχει και η πιθανότητα να πρόκειται τελικά για εξωγήινες ή μικτές  υπόγειες βάσεις . Οι υπόλοιπες πιθανότητες είναι  είτε να μας δουλεύει το FOX , πράγμα όχι ιδιαίτερα πιθανό ,ή να πρόκειται για κάποιο άγνωστο  μέχρις στιγμής  γήινο  φαινόμενο  . Δεν θα πρέπει πάντως να μας διαφεύγει και ότι η συγκεκριμένη περιοχή είναι διάσημη για  μερικές από τις εντυπωσιακότερες εμφανίσεις αγνώστων ιπτάμενων σκαφών ήδη από το 1975 ,όπως αναφέρει το άρθρο.

Advertisements