Τι γίνεται   βρε παιδί μου όταν  βάλει το χέρι του  ο Κύριος των ευρώ . Θαύμα πραγματικό !

Ποσοστό   95,8  λέει η ελληνική  (τρόπος του λέγειν)  κυβέρνηση ότι πέτυχε στην ανταλλαγή των ομολόγων . Βέβαια, τα θαύματα έχουν ένα κακό .’ Οτι δεν κρατάνε  πολύ .’Οπως  φυσικά και τα ψέμματα που έχουν κοντά ποδάρια ,στην δε προκειμένη περίπτωση ,χοντρά έως χοντρόπετσα .

Θριαμβολογούν   από χθες βράδυ τα καθεστωτικά κανάλια για ποσοστό κουρέματος της τάξεως άνω του 95 % αποκρύπτοντας ότι το πραγματικό ποσοστό  είναι 85% και  φτάνει στο 95% μόνο με την ενεργοποίηση των CACs, δηλαδή είμαστε στην περίπτωση δύο του προηγούμενου άρθρου . Εκτός ποια αν όλα τα ξένα μέσα δεν ξέρουν τι τους γίνεται και ξέρει  μόνο ο κ.Βενιζέλος και τa Mega-λα κανάλια . Τύφλα να’ χει η ΥΕΝΕΔ της χούντας. Αλλά να μου πεις ποιος καταλαβαίνει τώρα από τέτοιες οικονομικές λεπτομέρειες .

Ας δούμε .

1. http://www.reuters.com/article/2012/03/09/us-greece-bonds-swap-idUSBRE8280AG20120309

Reuters) – Greece said on Friday that 85.8 percent of private creditors had accepted its bond swap offer and that the rate would reach 95.7 percent with the use of collective action clauses to enforce the deal

Δηλαδή ,η  Ελλάδα είπε ότι το 85,8 των ιδιωτών κατόχων ομολόγων αποδέχτηκε την προσφορά ,ποσοστό που θα   έφτανε το 95,7 με την ενεργοποίηση των ρητρών συλλογικής δράσης  (CAC)  ,αναγκαστικό κούρεμα δηλαδή για το υπόλοιπο μέχρι το 95,7 %.   Του υπόλοιπου  4,3 %  αγνοείται η τύχη του .

2.Τα ίδια ακριβώς λεέι και το Bloomberg    http://www.bloomberg.com/news/2012-03-09/greece-says-participation-in-debt-swap-at-95-7-with-collective-clauses.html

3. Αλλά και η Telegraph  http://www.telegraph.co.uk/finance/debt-crisis-live/9132596/Debt-crisis-and-Greek-bond-swap-live.html#disqus_thread

Και βέβαια η ΙSDA συνεδριάζει σήμερα  για να δει αν υπάρχει πιστωτικό γεγονός . Εχουμε να δούμε κάμποσα ακροβατικά ακόμη .

Και το δράμα δεν είναι αυτό . Είναι ότι όποια σελίδα κι αν ανοίξεις πέφτεις στην χαμογελαστή φάτσα του αξιότιμου κ. Βενιζέλου/Τούρκογλου .

Ακόμα τούτη την Ανοιξη ,ραγιάδες ,ραγιάδες…

Advertisements