Πληροφορίες από το Μεξικό αναφέρουν ότι  προγραμματίζεται ντοκυμαντέρ που  θα δείξει αποδεικτικά στοιχεία επαφής των Μάγιας  με εξωγήινους . Η  χώρα ,ανέφεραν, εργάζεται με κινηματογραφιστές «για το καλό της ανθρωπότητας».  Ο  Raul-Julia ισχυρίζεται ότι η εντολή  να συνεργαστούν ήρθε άμεσα από τον πρόεδρο της χώρας, Αλβάρο Colom Caballero.

Το ντοκυμαντέρ  «Οι αποκαλύψεις των Mayans για το  2012 και επέκεινα»  ξεκινά γυρίσματα   στις  15 Νοεμβρίου και πρόκειται να προβληθεί  στα τέλη 2012, πριν  όμως από το τέλος του ημερολογίου των Μάγιας. Αν και ορισμένα καταστροφολογικά σενάρια εστιάζουν στις  21  Δεκεμβρίου  2012, πολλοί μελετητές επισημαίνουν ότι η ημερομηνία αυτή είναι απλώς η αρχή ενός άλλου κύκλου   5,126 ετών   κατά την εν λόγω ημερομηνία. (http://www.thewrap.com/movies/column-post/guatemala-cooperate-doc-about-mayans-and-aliens-31162?page=0,1)

Η συμφωνία θα επιτρέψει  στην Julia Levy  να κινηματογραφήσει τοποθεσίες που δεν είχαν δει ποτέ πριν το φως της δημοσιότητας .

«Οι Μάγιας  συνήθιζαν να  κατασκευάζουν την  μια πυραμίδα πάνω  στην άλλη,» είπε στο TheWrap ο μεξικανός υπουργός Τουρισμού  της πολιτείας Campeche,   Luis Augusto Garcia Rosado  . Στην τοποθεσία  Calakmul εργαζόμενοι για την INAH [του Εθνικού Ινστιτούτου Ανθρωπολογίας και Ιστορίας] έχουν ανακαλύψει δωμάτια στο εσωτερικό της πυραμίδας που δεν έχει δει ή εξερευνήσει ποτέ κανείς  μέχρι τώρα. Η άδεια για τα γυρίσματα σην συγκεκριμένη τοποθεσία  έχει σκοπό να πληροφορηθεί το κοινό  για  το τι έχει ανακαλυφθεί μέσα στην πυραμίδα.

Η Julia Levy είπε ότι γνώριζε τις μυστικές πληροφορίες σχετικά με τους  Μάγια  από τον πρώην Πρόεδρο του Μεξικού Vicente Fox–έναν φίλο της οικογένειάς της–και ότι χρειάστηκαν τέσσερα χρόνια και πολλές  τηλεφωνικές κλήσεις για να πάρει τελικά το ΟΚ .

«Αυτό είναι πολύ σημαντικό για την ανθρωπότητα, όχι μόνο για το Μεξικό,» είπε η Julia-Levy . «Αυτή η πληροφορία προστατευόταν   για 80 χρόνια, και τώρα είναι σημαντικό για τους ανθρώπους να κατανοήσουν τη σειρά των γεγονότων που έρχονται και τις  συνέπειες για όλους μας.» Το αγγλόφωνο ντοκιμαντέρ θα σκηνοθετήσει ο  Juan Carlos Ruflo  και θα ξεκινήσει τα γυρίσματα αργότερα αυτό το έτος. Ο Elbert δήλωσε ότι οι παραγωγοί της ταινίας είναι σε επαφή με  επενδυτές και περιμένουν την κυβέρνηση να τους  επιτρέψει μια   πρώτη ματιά στο υλικό και στην τοποθεσία .

Η πληροφορίες έχουν δημοσιευτεί ,μεταξύ άλλων , στο http://www.reuters.com/article/2011/08/17/idUS269735214920110817.

Το παρακάτω βιντεο  από το you tube είναι σχετικό με το θέμα ,έχει αρκετό ενδιαφέρον  και υπάρχει εδώ .   Οι πληροφορίες θα έχουν οπωσδήποτε μεγάλη σημασία ,εκτός από την αυτονόητη άνοδο της τουριστικής κίνησης για το Μεξικό το οποίο  πάντως προτίθεται να δώσει μεγάλη δημοσιότητα στις αποκαλύψεις .

Advertisements