Δεν φτάνει που προσπαθεί να τρομοκρατήσει  τον ελληνικό λαό με ένα σωρό ψεύδη , είναι   και ο πρώτος πρωθυπουργός ,έστω και δοτός, που  απευθύνει » δραματικά »  διαγγέλματα  έχοντας δίπλα του σε πρώτο πλάνο όχι την ελληνική, αλλά την σημαία της Ευρωπαϊκής Ενωσης . Η ελληνική που είναι προφανώς πιο δίπλα είναι διπλωμένη έτσι που  ούτε καν φαίνεται , αντίθετα με τα φάτσα-κάρτα αστέρια  της σημαίας της Ευρωπαϊκής Τραπεζικής Τοκογλυφικής  Ενωσης  που δεσπόζουν στην εικόνα.Μάλιστα η ελληνική είναι διπλωμένη έτσι που μπορεί άνετα να την μπερδέψει κανείς με  σημαία  γειτονικού  κράτους που έχει τα ίδια χρώματα .

Πίσω από τον πρωθυπουργό υπάρχει ένα μπλε παραπέτασμα   στην θέση   που υπήρχε ο  πίνακας  «η Ελλάς ευγνωμονούσα», που είχε   αφαιρεθεί επί  Γεωργίου Α. Παπανδρέου του Ζαβού. Η πληροφορία ότι σε αντικατάσταση πρόκειται να τοποθετηθεί  πίνακας με θέμα » Η Ελλάς αποστρέφει το βλέμμα λόγω αηδίας» ελέγχεται ως ανακριβής.

‘Οποιος έχει ακόμα την παραμικρή αμφιβολία  ποιανού συμφέροντα υπερασπίζεται ο πρωθυπουργός ειδικού σκοπού ,δεν έχει παρά να  ρίξει μια ματιά στην παρακάτω φωτογραφία .

https://exerevnitis.files.wordpress.com/2012/02/dsfy.jpg?w=300

Μετάφραση .

https://exerevnitis.files.wordpress.com/2012/02/brazilian_dictatorship_files_by_latuff2.jpg?w=227

( φωτ. από εδώ )

Advertisements