Αξίζει να το δει  κανείς . Η Κύπρος με τον Τάσο Παπαδόπουλο οριοθέτησε την Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη  της  παρά το ότι το μισό νησί  είναι κατεχόμενο και με  ουσιαστικά ανύπαρκτη στρατιωτική δύναμη.  Η κυβέρνηση  ειδικού σκοπού κατεδάφισης της Ελλάδας δεν μπορεί να το πράξει όταν της το ζητάνε τόσο οι Ισραηλινοί όσο και οι Ρώσοι και ενώ ολόκληρη  ρωσική αρμάδα βρίσκεται εντός της ελληνικής ΑΟΖ  στο Καστελλόριζο και ανακοινώνει ότι στο σημείο αυτό η Ελλάδα έχει νόμιμα συμφέροντα. Η κυβέρνηση ειδικού σκοπού κατεδάφισης της Ελλάδας γράφει στα παλιά της τα παπούτσια τον κίνδυνο απώλειας του δικαιώματος της Ελλάδας ,όπως αυτός διαγράφεται καθαρά στην παρακάτω επιστολή των Β.Μαρκεζίνη -Θ.Καρυώτη (http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=31594&Itemid=139)   στην οποία αναφέρουν  :

«Εδώ και αρκετό καιρό οι δύο υπογράφοντες, από κοινού και χωριστά o καθένας μας, επισημαίνουμε την ανάγκη κήρυξης και οριοθέτησης της ΑΟΖ μας, αντιμετωπιζόμενοι από τους «σοφούς» που επηρεάζουν το Υπουργείο των Εξωτερικών με δήθεν εχέφρονες συμβουλές απραξίας ή και ακόμη και με θρασεία αμφισβήτηση ως προς το αν υπάρχουν καν αποθέματα φυσικού αερίου και πετρελαίου στην περιοχή του ανατολικού Αιγαίου!

Η ΑΟΖ της Αιγύπτου δεν συνορεύει με την ΑΟΖ της Τουρκίας. Η Αίγυπτος έχει θαλάσσια σύνορα με την Τουρκία μόνον εάν δεν αναγνωρίζει την ΑΟΖ του Καστελόριζου.

Εάν ανεχθούμε αυτή την έμμεση αναγνώριση των τουρκικών θέσεων, θα δυσχεράνουμε αφάνταστα τη μέλλουσα διαπραγματευτική μας θέση. Εάν σε αυτό προσθέσουμε και τη φημολογούμενη πρόθεση του Προέδρου της Κύπρου να μεταφέρει το πετρέλαιο και το αέριο της χώρας του στην Τουρκία, αντί να συνδράμει άμεσα και να συμβάλει στην περαιτέρω ενεργοποίηση των στενών σχέσεων Ελλάδας- Κύπρου-Ισραήλ, τότε ο Ελληνισμός της Ανατολικής Μεσογείου θα υπογράψει μόνος του την υποταγή του στους Νεο-Οθωμανούς.

Η σημερινή χάωδης πολιτική και οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα δεν σημαίνει ότι όλοι μας πρέπει να αναμένουμε μοιρολατρικά το τέλος μας.»

Η   κυβέρνηση  ειδικού σκοπού κατεδάφισης αντί να εκμεταλλευτεί τον τεράστιο πλούτο της Ελλάδας,   τον υποθηκεύει στους δανειστές αντί πινακίου φακής . Αυτός είναι ,άλλωστε, ο «ειδικός σκοπός της» .

Advertisements