Πήρα  κάποια μηνύματα από  φίλους σχετικά με την δημοσίευση   στο διαδίκτυο άρθρου με τίτλο «Αν δεν ακούτε τα τύμπανα του πολέμου πρέπει να είστε κουφοί » που περιλαμβάνει υποτιθέμενη δήλωση του Κίσσιγκερ που αναδημοσιεύτηκε από αρκετά ιστολόγια . Το αρχικό ιστολόγιο όμως http://www.dailysquib.co.uk/index.php?news=3089    που δημοσίευσε το κείμενο είναι ένα σατιρικό ιστολόγιο http://en.wikipedia.org/wiki/Squib_(writing)

Αυτό αναφέρεται και στο καλό  Globalresearch.ca  που σημοσίευσε το άρθρο  με τίτλο     accurate satire, ακριβής σάτιρα http://digg.com/newsbar/topnews/accurate_satire_henry_kissinger_if_you_can_t_hear_the_drums_of_war_you_must_be_deaf.

Στα ελληνικά υπάρχει εδώ http://kotsarikos.com/2012/01/13/henry-kissinger-%CE%B1%CE%BD-%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CE%BC%CF%80%CE%BF%CF%81%CE%B5%CE%AF%CF%84%CE%B5-%CE%BD%CE%B1-%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CF%8D%CF%83%CE%B5%CF%84%CE%B5-%CF%84%CE%B1-%CF%84%CF%8D%CE%BC%CF%80/

Ειναι καλό κείμενο ,αλλά είναι  σάτιρα,έστω και ακριβής και γι’αυτό τελικά αφαίρεσα την σχετική ανάρτηση για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις. ‘Οποιος θέλει να το διαβάσει μπορεί να δει τους παραπάνω συνδέσμους.

Advertisements