Πίσω στα δικά μας ,οι μηνύσεις που έχουν κατατεθεί  εδώ είναι :  η μήνυση των Ολγας και Τανυας  Γεριτσίδου κατά του Γεωργίου Παπανδρέου. Η μήνυση κατατέθηκε στις 22 Μαρτίου του 2011. Σε αυτήν οι δύο κυρίες  καταγράφουν όλες τις  προδοτικές πράξεις που έχει διαπράξει ο Γ. Παπανδρέου  με τις οποίες κατέστησε το κράτος μας με μειωμένη ή και ανύπαρκτη εθνική κυριαρχία και τον ελληνικό λαό εξαθλιωμένο. Οι κυρίες Γεριτσίδου προσέφυγαν επίσης στον ΟΗΕ και το ποινικό δικαστήριο της Χάγης, καταγγέλλοντας τον πρώην πρωθυπουργό για καταπάτηση των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και γενοκτονία.

‘Αλλη μήνυση που έχει κατατεθεί είναι αυτή των Γ.Νούλα και Κ.Τόμπρα κατά των   διεθνών και ελλήνων κερδοσκόπων που με πράξεις και παραλήψεις τους χειραγώγησαν το ελληνικό δημόσιο χρέος .

Τέλος και με την προϋπόθεση ότι δεν μου διαφεύγει κάτι ,υπάρχει η γνωστή  μήνυση του γιατρού Αντωνίου κατά των βουλευτών του  Πασοκ και του Λαος που ψήφισαν νόμους που επιβάλλουν την εφαρμογή των όρων των δανειακών συμβάσεων (το γνωστό μνημόνιο) που επιβλήθηκαν μονομερώς ουσιαστικά στην Ελλάδα από τους δανειστές .

Αυτή η μήνυση τέθηκε αρχικά στο αρχείο από τον Εισαγγελέα Πρωτοδικών ,ο Αντωνίου επανήλθε ,προσέφυγε στον  Εισαγγελέα Εφετών ο οποίος την έστειλε στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου ο οποίος με την σειρά του την έκρινε παραδεκτή και την παρέπεμψε στην Βουλή διότι κάποιοι από τους κατηγορούμενους  είχαν διατελέσει υπουργοί και έπρεπε να ληφθεί άδεια από την Βουλή σύμφωνα με τον νόμο περί ευθύνης (  διάβαζε ανευθυνότητας) υπουργών. ‘Οπως έχει κυκλοφορήσει αρκετά στο διαδίκτυο ,η Βουλή ξόδεψε 28 δευτερόλεπτα στο συμβάν και έβαλε την μήνυση στην…άκρη .

‘Οπως έχει το θέμα τώρα , οι βουλευτές των δύο  από τα τρία κόμματα που στηρίζουν την παρούσα κυβέρνηση ,πάνω από 170 βουλευτές δηλαδή, είναι ουσιαστικά υπόδικοι για εσχάτη προδοσία . ‘Ασχετα από πολιτικα ή κομματικά θέματα ,εγείρεται ένα τεράστιο ηθικό (αν γνωρίζουν την λέξη) ζήτημα για τους κυβερνώντες . Γι’αυτούς ηθικό και για μας θέμα επιβίωσης.

Από που και ως που ο ελληνικός λαός έχει υποχρέωση υπακοής και συμμόρφωσης  με τους νόμους ,τα διατάγματα  φοροεξόντωσης και τα λοιπά γονατογραφήματα που εκδίδει καθημερινά  η αυτοπροσδιοριζόμενη ως   «ελληνική κυβέρνηση »  την στιγμή που τα μέλη της είναι ,όχι μόνο στην συνείδηση της πλειοψηφίας αυτού του λαού αλλά και τυπικά ,με διάταξη  του εισαγγελέα του ανώτατου δικαστηρίου , υπόλογα   και υπόδικα για εσχάτη προδοσία ;

Advertisements