Ο  δημοσιογράφος  Μπέντζαμιν  Φούλφορντ   ισχυρίζεται σε άρθρο του ότι οι κατηγορούμενοι στην αγωγή των δισ ή τρισεκατομμυρίων δολλαρίων είναι την πραγματικότητα αυτοί που  δολοφόνησαν τον Κέννεντυ και είναι επίσης ένοχοι για σωρεία διεθνών εγκλημάτων .’Οτι τα αποδεικτικά στοιχεία  που υποστηρίζουν την αγωγή είναι  αποτέλεσμα εκτεταμένης συλλογής  αποδεικτικών στοιχείων από την διεθνή αστυνομία και υπηρεσίες επιβολής του νόμου, συμπεριλαμβανόμενης της Ιντερπόλ, της CIA, της ιαπωνικής ασφαλείας, μυστικών υπηρεσιών της  Ανατολικής Ευρώπης και έχει την υποστήριξη του Πενταγώνου, καθώς και των ενόπλων  δυνάμεων της Ρωσίας και της Κίνας.

Μετά την κλοπή των ομολόγων , ο αυτοπροσδιοριζόμενος ως  33ου βαθμού  Μασόνος  Leo Zagami ήλθε σε επαφή με τον Φούλφορντ  και του είπε ότι η  στοά Montecarlo P2 θα μπορούσε να εξαργυρώσει τα ομόλογα με την βοήθεια  του Βατικανού τραπεζίτη Daniel Dal Bosco. Ο Μ.Φούλφορντ  διαβίβασε τις πληροφορίες, μέσω ενός μέλους της Βρετανικής βασιλικής οικογένειας, στην ομάδα Dragon  η οποία και εμπιστεύτηκε άλλο  $1 τρισεκατομμυριο παρόμοια ομολογα στον  μηνυτή  Neil Keenan. Ο Keenan στη συνέχεια, μετά από πολλές διαπραγματεύσεις, εμπιστεύτηκε τα ομόλογα στον  Dal Bosco.
Στην συνέχεια ,ο Dal Bosco το έσκασε μαζί με τα ομόλογα και ήταν  υπό  παρακολούθηση επί 24 ώρες τo 24ωρο από διάφορες  υπηρεσίες πληροφοριών για να δούν τί θα κάνει με τα ομόλογα .Το ίχνος του Dal Bosco οδήγησε ,μεταξύ άλλων,στο φόρουμ του Νταβός , στον ΟΗΕ, την ιταλική κυβέρνηση και το Βατικανό. Μετά από αυτό, ο Keenan προσεγγίστηκε  από ισχυρές προσωπικότητες, συμπεριλαμβανομένων ανώτερων υπαλλήλων  του Βατικανού, τραπεζίτες της  Wall Street, Ευρωπαίους ευγενείς και πρώην Προέδρους των  ΗΠΑ, που του πρόσφεραν   αστρονομικά ποσά   για να εξαφανιστεί. Επίσης τον δηλητηρίασαν με τοξίνη και κόντεψαν να τον σκοτώσουν.
Σύμφωνα με το Keenan  οι ρίζες της παρούσας υπόθεσης πάνε  πίσω μεταξύ 1927 και το 1938, όταν, στο πλαίσιο ρυθμίσεων μεταξύ του Τ. Soong ( υπουργού  οικονομικών της Κίνας) και του Ερρίκου Morgethau, τότε  Γενικού Γραμματέα  Οικονομικών ,η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών αγόρασε  περίπου 50 εκατομμύρια ουγγιές ασήμι και μίσθωσε  τεράστιες ποσότητες χρυσού από την εθνικιστική κυβέρνηση, γνωστή ως Kuomintang. Για όλο αυτό τον τον θησαυρό , δόθηκαν   πιστοποιητικά  σε όλους αυτούς που παράδωσαν  τα πολύτιμα μέταλλα.’
Πολλές από τις ομολογίες που κατασχέθηκαν από τον  Dal Bosco έχουν ως εγγύηση τον κινεζικό χρυσό που είχε πάρει το Διοικητικό Συμβούλιο της FED ( Oμοσπονδιακή Τράπεζα  Αποθεματικού )κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών και δεν επεστράφησαν ποτέ στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.
‘Αλλα  ομόλογα που κατασχέθηκαν ήταν ομόλογα Kennedy. Αυτά τα ομόλογα έχουν εγγύηση χρυσού που έπρεπε να είναι  εγγύηση για   τους ανθρώπους του πλανήτη και υποτίθεται ότι χρησιμοποιούνται για τη χρηματοδότηση της οικονομικής ανάπτυξης του κόσμου. Αντίθετα , ως επί το πλείστον έχουν κλαπεί και καταχραστεί  από την διαφθαρμένη και φαύλη  κλίκα   που έχει  τον  έλεγχο του Δυτικού χρηματοπιστωτικού συστήματος για λογαριασμό ιδιωτικών συμφερόντων  .

Στους αρχικούς κατόχους των ομολόγων  Kennedy περιλαμβάνεται ο  πρώην Ινδονήσιος Πρόεδρος Soekarno. Ο Διάδοχος του Soekarno Dr. Seno Edy Soekanto έδωσε στον Keenan πληρεξούσιο για να απαιτήσει την επιστροφή  των  ομολόγων   Kennedy  στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους  καθώς και όλης της περιουσίας που διατίθεται  για τους ανθρώπους του κόσμου μέσω κάποιου  λογαριασμού γνωστού  ως οι » παγκόσμιοι εγγυητικοί  λογαριασμοί «.(global collateral accounts.)
Η δίκη  είναι μόνο   o  πρώτος κανονιοβολισμός  σε μια νομική μάχη για να επαναφερθεί ο  έλεγχος του παγκόσμιου χρηματοπιστωτικού συστήματος στους  πολίτες  και τις  κυβερνήσεις του κόσμου, καθώς και στους νόμιμους ιδιοκτήτες των ιστορικών στοιχείων του ενεργητικού που έχουν κατασχεθεί από μέλη του τραπεζικού  καρτέλ.

Η αιτία του προβλήματος.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι μια ιδιωτική εταιρεία που  ανήκει στο βρετανικό στέμμα (Rothchilds), την Τράπεζα της Αγγλίας (Rothchilds) και το Βατικανό (και πάλι Rothchilds). Προηγουμένως ονομαζόταν εταιρία της Βιρτζίνια μέχρι  τις 3/9/33 όταν διαλύθηκε από τον Roosevelt βάσει του τραπεζικού νόμου της Εκτακτης Ανάγκης.   Στις 5/5/33 μέλη του Κογκρέσου που είχαν εκλεγεί για να διαλύσουν  τον οικονομικό κανόνα  κάλυψης του νομίσματος  σε χρυσό , καθώς και την κυριαρχία  των ΗΠΑ, καθώς και όλες τις κυριαρχικές ιδιότητες στις  κρατικές υπηρεσίες, τμήματα και όργανα. Οι ΗΠΑ είναι μια εταιρεία, όχι ένα έθνος. Η Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ δεν είναι ούτε Ομοσπονδιακή ούτε  αποθεματικό ταμείο . Είναι μια ιδιωτική  οργάνωση παραχάραξης που  διαχειρίζονται εβραίοι  τραπεζίτες, οι οποίοι  δανείζουν  τα χρήματα που εκτυπώνουν από φρέσκο  αέρα με τόκους ενώ συνεχίζουμε να  να πληρώνουμε τους εγκληματίες αυτούς μέχρι να απογυμνωθεί εντελώς  η ανθρωπότητα .
‘Ολη αυτή  τεχνολογία της κλοπής και εξαπάτησης που έχει εξαχθεί από τις Ηνωμένες Πολιτείες με την  προώθηση αυτή της απάτης ως πρότυπο της παγκόσμιας οικονομίας είναι αίσχος  που έχει σπείρει τους σπόρους και της  δική του καταστροφής. (Σημ. ιστολογίου,αυτό ακριβώς  συμβαίνει στην ΕΕ και φυσικά  στην Ελλάδα )

Σε αυτό προστέθηκε και η άρνηση των απλών ανθρώπων να συνειδητοποιήσουν, να γνωρίσουν και να κατανοήσουν  ότι είναι η υποκρισία των κυβερνήσεων και η εξαπάτηση καθώς και η ατελείωτη  απληστία των τραπεζιτών που συνδυάζονται στο να τους καταστρέψουν , σαν απαθή  πρόβατα που είναι. Η απάθεια και άγνοια για την αλήθεια  δημιουργεί πίστη στο ψέμμα . Η αλήθεια είναι αυτονόητη, αλλά οι περισσότεροι άνθρωποι επιλέγουν να μην την ακούσουν και να μην την καταλάβουν . Τα χρέη της Ομοσπονδιακής Τράπεζας είναι χρέη  μια ιδιωτικής εταιρείας που ληστεύει  τον λαό των Ηνωμένων Πολιτειών. (Σημ. ιστολογίου.Και φυσικά ,τα χρέη των κρατών της ΕΕ είναι ακριβώς ο ίδιο πράγμα )
Το δολλάριο των Ηνωμένων Πολιτειών είναι ένα γραμμάτιο της  Ομοσπονδιακής Τράπεζα των ΗΠΑ και οι υποχρεώσεις του έναντι του νομίσματος είναι οι υποχρεώσεις της Ομοσπονδιακής Τράπεζας, όχι  του  λαού των Ηνωμένων Πολιτειών.

(Σημ. ιστολογίου .Να ξαναπώ ότι το ίδιο συμβαίνει με μας εδώ με την απάτη του ευρώ  ;; Η ΕΚΤ δανείζει με  επιτόκιο 1% περίπου τις ιδιωτικές τράπεζες,που  δανείζουν στην συνέχεια τα κράτη με επιτόκια που μπορεί να είναι 4,5,6% ανάλογα με τις αξιολογήσεις των διάφορων «Οίκων»)

Για την Κατανόηση της ιστορίας .
1. Μεταξύ των ετών 1927 και του 1938, στο πλαίσιο ρυθμίσεων μεταξύ T.V.Soong ( υπουργού οικονομικών της Κίνας) και του Ερρίκου Morgethau, Γραμματέα Οικονομικών , η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών αγόρασε  περίπου 50 εκατομμύρια ουγγιές ασήμι και μίσθωσε τεράστιες ποσότητες χρυσού από την κινεζική  εθνικιστική κυβέρνηση , γνωστή ως Kuomintang. Κατά την περίοδο αυτή η  Κίνα ήταν εν μέρει  υπό κατοχή από  ιαπωνικά στρατεύματα και  υπήρχε ο φόβος της Κίνας ότι  o  χρυσός θα κατάσχονταν  από τους Ιάπωνες.  (Σημ. θυμίζει κάτι για τον δικό μας χρυσό που εξαφανίστηκε τόσο το 1945 όσο και συνεχώς έκτοτε ,μέχρι σήμερα;;;)
2. Για το θησαυρό που παραδόθηκε , δόθηκαν πιστοποιητικά  σε αυτούς που παρέδωσαν τα  πολύτιμα μέταλλα. Τα παραδοθέντα πολύτιμα  μετάλλα και πέτρες  είχαν αποσταλεί προς τις Ηνωμένες Πολιτείες βάσει συμφωνίας μίσθωσης μεταξύ T.V. Soong και του Ερρίκου Morgenthau. Τα πιστοποιητικά χρησιμοποιήθηκαν για να χρηματοδοτηθεί  η Kuomintang και ήταν καλά αποδεκτά ως εγγυήσεις .
3. Το 1934 έρχεται σε ισχύ  νέος νόμος τίτλων στις Ηνωμένες Πολιτείες, μαζί με το νόμο για τον χρυσό , ο οποίος απαιτεί όλα τα πολύτιμα μετάλλα χρυσού και τα χρυσά νομίσματα  να παραδοθούν στην   Ομοσπονδιακή Τράπεζα, μια ιδιωτική εταιρεία που επιφορτίστηκε για  να λειτουργεί ως η  κεντρική τράπεζα των Ηνωμένων Πολιτειών και να είναι ο εκδότης του νομίσματος που είναι γνωστό ως το δολλάριο των Ηνωμένων Πολιτειών. (Σημ. Θυμίζει την ΕΚΤ και την Tράπεζα της Ελλάδος όπως κατάντησε σήμερα να ανήκει κατά 90% σε ιδιώτες ;; )

4. Στην συνέχεια αγοράστηκε χρυσός από την  εγχώρια αγορά ιδιοκτησίας χρυσού. Ο χρυσός του εξωτερικού που κατέχεται από το δημόσιο θησαυροφυλάκιο παραδόθηκε επίσης στην Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ, έτσι, εκμισθώθηκε στην  Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ. Αυτό ξεκίνησε την έκδοση της σειράς των γραμματίων του  1934  που εκδόθηκε  από την Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ. Αυτά ποτέ δεν εξοφλήθηκαν και  αντιμετωπίστηκαν  από την περαιτέρω έκδοση νέων ομολόγων το  1934 ,σειρά FRN’s.
5. Τα ομόλογα του 1934 του FRN εγγυώνται την πληρωμή του  μισθώματος (του χρυσού) και επιτρέπουν  στην κινεζική κυβέρνηση να συνεχίσει οικονομικά. Αυτά τέθηκαν υπό τον έλεγχο του Kuomintang ,της  εθνικιστικής κυβέρνησης της  Κίνας, από τους οποίους είχαν λάβει τον χρυσό.  Πολλοί έμειναν στην Κίνα όταν το Kuomintang αναγκάστηκε  να διαφύγει στην Ταϊβάν.   Ο χρυσός είχε εθνικοποιηθεί  από το Kuomintang που μετακίνησε πολλά από τα ομόλογα  FRN του (αλλά όχι όλα) στην Ταϊβάν, η ανάπτυξη της οποίας βασίστηκε σε αυτά τα ομόλογα . Αυτά τα ομόλογα  ήταν η υποκείμενη αιτία πλούτου της Ταϊβάν και ήταν αξιόπιστα εφόσον είχαν κάλυψη σε χρυσό.

6. Κατά τη διάρκεια του πολέμου στην Κίνα,οι περισσότεροι ιδιοκτήτες των τραπεζογραμματίων  που εκδόθηκαν  από τις κινεζικές τράπεζες σκοτώθηκαν από τους Ιάπωνες, άλλοι αργότερα σκοτώθηκαν από το Kuomintang   ή  από τους κινέζους κομμουνιστές, έτσι ο χρυσός έγινε ιδιοκτησία  του έθνους, ιδιαίτερα  του Kuomintang. Στην Ευρώπη, πλούτος αφαιρέθηκε και από Εβραίους που τον κατείχαν ,με διάφορες μεθόδους  και στη συνέχεια οι ίδιοι καταδιώχθηκαν  . Ο  χρυσός κατασχέθηκε είτε με βία ,είτε με λαθροχειρία , αυτή  είναι μια πραγματικότητα της ιστορίας.

7. Το Kuomintang διόρισε φύλακες του  χρυσού  και των εγγυήσεων  που εκδόθηκαν  από τις Ηνωμένες Πολιτείες , αυτούς που  κατ’ ευφημισμό είναι γνωστοί ως Dragon Family .  Η οικογένεια  Dragon είναι στην πραγματικότητα  ένας οργανισμός  που λειτουργεί μεταξύ παλαιών οικογενειών  εντός της Κίνας και της Ταϊβάν, και ως τέτοια είναι πάνω από την πολιτική διαμάχη των δύο ανεξάρτητων κινεζικών κυβερνήσεων .Οι  Κινέζοι είναι αξιοσημείωτοι από αυτή την άποψη, ότι δηλαδή οι  παλιοί οικογενειακοί δεσμοί και λειτουργίες υπερισχύουν του πολιτικού καθεστώτος το οποίο, αν και  μπορεί να διαρκέσει γενεές ολόκληρες, θεωρείται ως  κάτι αμελητέο στο πέρασμα του χρόνου για τους περισσότερους Κινέζους .(Σημ. ιστολογίου .Αυτό ακούγεται απλό αλλά μπορεί να μην είναι )  Μαζί με αυτό είναι συνδεδεμένος  ο πλούτος  πολλών Εθνών. Οι Ηνωμένες Πολιτείες  για την υποστήριξη των ομάδων Kuomintang και της αντίστασης   τύπωσαν στην πραγματικότητα περισσότερα από αυτά  τα FRN ομόλογα  στο εσωτερικό της ίδιας της Κίνας . Οι πράξεις αυτές  εκτελέστηκαν από τη CIA για να   εξασφαλίσει την συνεργασία  των διαφόρων φατριών στον αγώνα κατά των κομμουνιστών, που τελικά κατάφεραν να εκδιώξουν  στη Βιρμανία περίπου το 1960.  Γενικά η συμπληρωματική έκδοση  των τραπεζογραμματίων αυτών  γινόταν  για να καλύψουν τους τόκους, αλλά αφορούσαν   συγκεκριμένα πρόσωπα και τόπους.

8. Στο τέλος του β ́ Παγκόσμιου Πολέμου, με την κομμουνιστική και τις φατρίες της  Kuomintang σε πόλεμο στην Κίνα, η διεθνής Κοινότητα και η κινεζική συγκατατέθηκαν  να τεθεί ο χρυσός  υπό την προστασία του  Ινδονήσιου Προέδρου  Soekarno. Ο Soekarno στη συνέχεια, στις 17 Αυγούστου 1945, έγινε γνωστός ως Μ1 στο πλαίσιο της έγκρισης  Ηνωμένων Εθνών με  Αρ. MISA 81704 ‘επονομαζόμενη «Operation Heavy Freedom«. Αυτό συνέβη επειδή μεγάλο μέρος του χρυσού του κόσμου είχε παραδοθεί στην Ινδονησία και τις Φιλιππίνες.Ο Καναδάς, η Αυστραλία, η Μεγάλη Βρετανία, η Ινδία και άλλες βρετανικές αποικίες αποστέλλουν τον χρυσό τους  στη λεγόμενη ‘απόρθητη Σιγκαπούρη’

Η ιαπωνική  κυβέρνηση ,σύμφωνα με τις ρυθμίσεις που συμφωνήθηκαν  από τον Χιροχίτο το 1921 με σύμφωνο μεταξύ Εθνών, που έγινε  στο Λονδίνο, παρέδωσε πολύ από αυτό  τον χρυσό στην Ινδονησία (τότε μια ολλανδική αποικία) και στις Φιλιππίνες (τότε  μια αποικία ΗΠΑ) σε μυστικά καταφύγια  που είχαν κατασκευαστεί ως επί το πλείστον από τους ιάπωνες  μεταξύ 1924 και 1945. Γι ‘ αυτό και τα Συμμαχικά στρατεύματα στην Malaya  δεν είχαν  καμμία αεροπορική κάλυψη ή επαρκή εφοδιασμό που θα τους επέτρεπε να αντισταθούν στους  Ιάπωνες. Η Σιγκαπούρη έπρεπε να  πέσει έτσι ώστε το μεγαλύτερο μέρος του παγκόσμιου πλούτου  να ‘χαθεί’ σε ένα μυστικό σύστημα που θα έκανε τον κανόνα κάλυψης σε χρυσό  περιττό και τα χάρτινα ,ανευ αντικρύσματος νομίσματα , πραγματικότητα.
Για τον χρυσό υπήρχε επαρκής τεκμηρίωση σε λογαριασμούς μέσω της Ελβετικής Τράπεζας Commercial Bank Union ,που είχε τεθεί  υπό την προστασία του  Ελβετού Γενικού Εισαγγελέα, καταχωρημένου  μέσω της Εθνικής Τράπεζας της Ελβετίας στην Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών και Διεθνών Εγγυήσεων  συνδυασμένων λογαριασμών και στη συνέχεια από εκεί και  μέσα από την BIS, μπλοκάρεται με μορφή των λογαριασμών των θεσμικών Institutional Parent Registration Accounts of the Federal Reserve System της FED. (Ταχυδακτυλουργικά ,κατέληξαν δηλ. στην FED)

Αργότερα ο  Πρόεδρος των Φιλιππίνων Marcos διορίστηκε και κατείχε τη θέση του Μ1 μέχρι το 1987 και στη συνέχεια ανέλαβε στη θέση του o Dr. Ray C. Dam, το Οκτώβριο του 1987, με το Legal Decadency,  RCD1087 ολόκληρης της Άπω Ανατολής  με επίσημο πληρεξούσιο ανάθεσης  του ενεργητικού της Ινδονησίας που  υπογράφεται από τον Sarinah Soetiwi (κάτοχο των στοιχείων  του ενεργητικού, εξ ονόματος του λού της Ινδονησίας, αρμοδιότητες που του  έχουν ανατεθεί από τον Πρόεδρο Soekarno) το 1992  .  Η αρμοδιότητα του Dam ανακοινώνεται αργότερα ,στις 20 Ιανουαρίου 1995. Ωστόσο ο Dam, αποδείχθηκε δύσκολος  να συνεργαστεί με ολόκληρο το σύστημα , (είτε επειδή αρνήθηκε να επιτρέψει σε όσους τον τοποθέτησαν στην Αρχή να κλέψουν ή λόγω της προσωπικής του αλαζονείας …. Δύσκολο να γνωρίζει κανείς ποιό  είναι σωστό )και η εξουσία του πάνω στους   Λογαριασμούς Ιnstitutional Parent Registration Accounts of the Federal Reserve   έπαυσε  καθώς  το σύστημα επανήλθε στα τρία έθνη που είχαν τον έλεγχο των λογαριασμών αυτών από τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο ,στις  Ηνωμένες Πολιτείες, τη Μεγάλη Βρετανία και τη Γαλλία, οι οποίες συστηματικά και παράνομα παραμέρισαν  το καθιερωμένο σύστημα ήδη από το 1996.

9. Από αυτό μπορούμε να δούμε ότι υπάρχουν δύο βασικές λειτουργίες  . Η μία  είναι  η  ιδιοκτησία και ο καταθετικός έλεγχος από τους  ιδιοκτήτες   του χρυσού και  η  άλλη είναι  ένα σύστημα ελέγχου που διαχειρίζεται και ελέγχει  τους λογαριασμούς ασφαλειών ως ένας ανεξάρτητος Διαμεσολαβητής.  Δικαιώματα κυριότητας  αναγνωρίζονται  γι αυτόν που υπογράφει   τους λογαριασμούς του θεματοφύλακα,δηλ. τις  εμπορικές τράπεζες και τα δικαιώματα ελέγχου αναγνωρίζονται  στον εκάστοτε  Μ1.

10. Ετσι ήταν που  αποσύρθηκε ολόκληρο το  παγκόσμιο  απόθεμα χρυσού , πολύτιμων μετάλλων και μεταλλικών νομισμάτων και τα άνευ αντικρύσματος  νομίσματα πέρασαν στην  ημερήσια διάταξη.( Σημ. ιστολογίου .Με την πολύτιμη βοήθεια των παγκόσμιων συγκρούσεων)  Ωστόσο, κάτω από τα ομόλογα και το χρήμα που  τυπώνονταν  από την Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ υπήρχε ο υποκείμενος πλούτος μέσα σε ένα κεντρικό σύστημα που προϋπέθετε ότι τα Εθνη ήταν αυτά  που προορίζονταν να το χρησιμοποιήσουν  δίκαια, όμως  οι τραπεζίτες  ήταν αυτοί που τελικά καθόρισαν την χρησιμοποίησή του για την επιδρομή στις εθνικές οικονομίες.

11. Το 1963, ο  Πρόεδρος John F. Kennedy συμφώνησε με τον  Πρόεδρο Soekarno να παράσχει τα κεφάλαια για να επιτρέψει στο θησαυροφυλάκιο των Ηνωμένων Πολιτειών  να εκτυπώσει το δικό του νόμισμα, ανατρέποντας έτσι το ‘δικαίωμα’ εκτύπωσης νόμισματος που κατέχει η Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ  FED. Η συμφωνία, θα είχε μεταβιβάσει κάπου 59.000 τόνους  χρυσού για την υποστήριξη αυτού του νομίσματος. Το πρόβλημα ήταν ότι το εγχώριο νόμισμα των ΗΠΑ που θα δημιουργείτο θα διέθετε κάλυψη σε  χρυσό το οποίο θα  συνιστούσε  παραβίαση των διεθνών συμφωνιών που ορίζουν τη σταθεροποίηση των νομισμάτων(Σημ.ιστολογίου .Και θα σήμαινε αυτομάτως το τέλος της κυριαρχίας των τοκογλύφων της FED ).  11 ημέρες μετά από την υπογραφή της  συμφωνίας αυτής , ο Πρόεδρος Kennedy δολοφονήθηκε. Ο Πρόεδρος Τζόνσον  ανέστειλε την EO11110   όπως εκδόθηκε  από τον Kennedy και μετέφερε τα πολύτιμα μέταλλα  στην  Ομοσπονδιακή Τράπεζα  FED . Η συμφωνία του Green Hilton  δεν εφαρμόστηκε μέχρι το 1968, οταν ο Soekarno έχασε την εξουσία   και όταν το παγκόσμιο εμπόριο, κατέστησε επιτακτική ανάγκη την ύπαρξη ενός  παγκόσμιου νομίσματος . Αφού ο χρυσός είχε μεταφερθεί στο θησαυροφυλάκιο  των ΗΠΑ  το 1968, μια σειρά από ομολογίες που είναι γνωστές  ως Kennedy ομολογίες εκδόθηκαν για την εφαρμογή των όρων της συμφωνίας  Green  Hilton  μεταξύ Kennedy και  Soekarno, με τους όρους  της συμφωνίας του 1968 για την παράδοση του χρυσού στις Ηνωμένες Πολιτείες  να είναι τελείως διαφορετικοί από αυτούς  του 1934.  Όταν, μετά από 30 χρόνια,  δεν είχε καταβληθεί τόκος  όπως υποσχέθηκε, μια σειρά  ομολόγων  σε  αυξημένο αριθμό εκδόθηκαν σε πιστοποίηση της οφειλής  και έγιναν αποδεκτά από τους ιδιοκτήτες του χρυσού, την Dragon Family.

12. Από αντίγραφα εγγράφων της  Τράπεζας  που παραλήφθηκαν από τον  Neil Keenan, στο πλαίσιο της συμφωνίας Green Hilton Memorial Agreement, καθορίζονται τα ποσά σε χρυσό και  λευκόχρυσο. Τα ποσά αυτά χρυσού έχουν πιστοποιηθεί και τα πιστοποιητικά και τα λογιστικά αντίγραφα είναι διαθέσιμα με πλήρη και ακριβή ταυτοποίηση και κωδικούς αναγνώρισης . Τα πιστοποιητικά αυτά είναι αποδεδειγμένα με  περαιτέρω  εκθέσεις της Τράπεζας, αντίγραφα που τώρα κατέχει ο  Neil Keenan. Η αλήθεια αυτών  μπορεί βάσιμα να αποδειχθεί , βάσει τεκμηριωμένων στοιχείων που διαθέτουν οι μηνυτές  αλλά  και την περαιτέρω έρευνα  μέσω των  Μαύρων Οθονών   όπου διατηρούνται οι εκτός ασφαλειών λογιστικές εγγραφές, μαζί με την έρευνα στην  γκρι και μπλε οθόνη όπου θα βρούμε τεράστια απάτη από την παράνομη χρήση αυτών των περιουσιακών στοιχείων.

13. Σε ορισμένα έγγραφα που θα παρουσιαστούν  μαζί  με αυτή τη μήνυση μπορούμε να δούμε ότι έχουν πράγματι κατατεθεί τα στοιχεία του ενεργητικού, η μέτρηση του ενεργητικού   έγινε  και παρουσιάστηκε στους καταθέτες οι οποίοι  εξαπατώνται για πάνω από 70 χρόνια μέσω της εκ προθέσεως απάτης του Οφειλέτη   να τιμήσει τις συμφωνίες.

4. Κατά τις τελευταίες εβδομάδες έχουν περιέλθει  στην κατοχή των μηνυτών τα βιβλία και τα μητρώα του αποβιώσαντα Προέδρου Soekarno , και όλοι οι κωδικοί και οφειλέτες παγκόσμιων  λογαριασμών. Το μέγεθος αυτών των λογαριασμών, μπορεί να θεωρηθεί, εξετάζοντας την συλλογική σύμβαση μεταξύ της συμφωνίας Garyda Memoria Hilton Indonesia   και την Green Memorial Hilton Geneva ,που καθορίστηκε και ήταν  διαρθρωμένη και λειτουργική μεταξύ 1961 και την  τελική υπογραφή το 1972. Στο πλαίσιο αυτής της συμφωνίας, τα περιουσιακά στοιχεία (το ενεργητικό) των διεθνών συνδυασμένων εγγυήσεων   υποβλήθηκαν και ήταν  πλήρως λειτουργικά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα ,οπότε ,  καταχρηστικά χρησιμοποιήθηκαν για την αλλαγή των λειτουργικών συστημάτων των τραπεζών.
15. Εξετάζοντας αυτά τα βιβλία, μπορούμε να δούμε τώρα ότι οι  Τράπεζες αναίρεσαν  την έννοια λειτουργίας τους  σύμφωνα με  τους Κανονισμούς  που τους υποχρεώνουν να λειτουργούν   ως Τράπεζες, και αντί για  Τραπεζες  μεταβλήθηκαν σε  πολύ  φτηνά καζίνο φορέων και  εμπόρων, πωλώντας αυτά  που δεν διαθέτουν. Τα αρχεία στην κατοχή των μηνυτών ,που υπεγράφησαν και έχουν  καταχωρηθεί από την παραλήπτρια και διαχειρίστρια  εμπορική τράπεζα, δείχνουν κεφάλαια  και  ποσά που εξάπτουν  τη φαντασία. Οι συμφωνίες του Green Hilton  και Garuda Memorial  καταδεικνύουν σαφώς την αξία τoυ παγκόσμιου νομισματικού συστήματος.

α)  Καταθέσεις σε χρυσό και λευκόχρυσο που  ανέρχονται  σε εκατομμύρια τόνους.

β) Η σειρά 1934 ομολόγων  της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ, ομόλογα  που εξέδωσε το 1928, ομολογίες Kennedy, ανερχόμενες  σε τετράκις-δισεκατομμύρια  δολάρια ΗΠΑ,  ομόλογα  Dragon,  όλα καταγράφονται και αναγνωρίζονται  εντός των παραπάνω συλλογικών συμβάσεων .Ολα τα  στοιχεία ενεργητικού  , με τη μορφή πολύτιμων μετάλλων έχουν παραδοθεί στους  παγκόσμιους  λογαριασμούς  μέσω της κυβέρνησης των Ηνωμένων Πολιτειών και στη συνέχεια έχουν  ανατεθεί σε μια ιδιωτική εταιρεία, το ομοσπονδιακό αποθεματικό σύστημα,την FED .

Πηγή  http://benjaminfulford.typepad.com/benjaminfulford/2011/11/the-lawsuit-that-could-end-the-gangster-rule-of-western-civilization.html

Συμπληρωματικά  the assets of the world   και  http://www.john-f-kennedy.net/executiveorder11110.htm

Advertisements