(φωτ. Το Ευρωκοινοβούλιο ως Πύργος της Βαβέλ )

Η ευρωζώνη είναι δυσλειτουργική
αλλά είναι ο ακρογωνιαίος λίθος της μασονικής εβραϊκής
(Illuminati) κυβέρνησης των παγκόσμιων τραπεζιτών .
Σχεδιάζουν να χρησιμοποιήσουν αυτή την κρίση
 για να μετατρέψουν  μια νομισματική ένωση σε ένα  φορολογικό και
 πολιτικό μεγαθήριο  που θα κυβερνάται από αυτούς.

«Ανταποκρινόμενος στην έκκληση της  Αγγελα Μέρκελ  για μια πιο ενωμένη Ευρώπη,  ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Jean-Claude Trichet απευθύνει έκκληση για περαιτέρω δημοσιονομική και νομισματική ενοποίηση των χωρών της ΟΝΕ.
Μιλώντας για την τρέχουσα κρίση της ΟΝΕ, την οποία χαρακτηρίζει ως «τη σοβαρότερη κρίση μετά τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο», απευθύνει έκκληση για περαιτέρω οικονομική ενοποίηση, η οποία, ελπίζει, θα σταθεροποιήσει τις οικονομίες των μελών της ΟΝΕ. »

Πολλά έχουν ειπωθεί για τα προβλήματα του ευρώ, τα περισσότερα από καθαρά οικονομική σκοπιά. Είναι σαφές ότι  το ευρώ  είναι μη βιώσιμο λόγω των ανισορροπιών που προξένησε  στην Ευρώπη .

Η Γερμανία και οι δορυφόροι της (Κάτω Χώρες, Φινλανδία, Αυστρία) είναι πολύ πιο ανταγωνιστικές απ’ ότι  οι μεσογειακές χώρες . Λόγω του ευρώ   η μεσογειακή ομάδα  των εθνών δεν μπορεί να υποτιμήσει τα νομίσματά της  με αποτέλεσμα το εμπορικό έλλειμμα και την διαρροή  καθαρού κεφαλαίου  προς τον Βορρά.
Επομένως, η ύπαρξη του ευρώ εξαρτάται  από την ύπαρξη μόνιμου μηχανισμού διάσωσης προκειμένου να διασωθεί ο Νότος.

Αλλά τα οικονομικά έχουν εδώ μικρότερη σημασία . Το ευρώ δεν δημιουργήθηκε για να   δημιουργήσει πλούτο, αλλά ως ένα βήμα προς ένα παγκόσμιο νόμισμα. Για να κυβερνήσει κανείς  τον κόσμο, πρέπει πρώτα να κυβερνήσει την Ευρώπη. Είναι σαφές ότι το ευρώ δεν είναι τίποτα άλλο από το κατοικίδιο των κεντρικών τραπεζιτών.
Σταδιακή διαδικασία
Η σημερινή κρίση δεν είναι καθόλου απρόσμενη. Οι ευρωκράτες  δεν θα μπορούσαν να  πετύχουν την  πολυπόθητη Ομοσπονδία τους το 1992 κατά την δημιουργία της Συνθήκης του Μάαστριχτ και έτσι έπρεπε να συμβιβαστούν με το ευρώ.

Ηταν απολύτως αναμενόμενο ότι η μεγάλη κρίση  θα  εμφανιστεί σε κάποιο σημείο, καθιστώντας σαφές ότι η νομισματική ένωση χωρίς δημοσιονομική ένωση είναι αδύνατη. Περιμένουν από τα εθνικά κράτη της Ευρώπης να παραδώσουν την  δημοσιονομική τους  κυριαρχία για να σώσουν το ευρώ.

Σε ένα πρόσφατο άρθρο, ο δημοσιογράφος  και insider , Ambrose Evans-Pritchard,  αποκαλύπτει αυτή τη διαδικασία :

«Ορισμένοι αρχιτέκτονες της ΟΝΕ υπολογίζουν  ότι το ενιαίο νόμισμα   αυτό καθεαυτό  θα γίνει ο καταλύτης για ένα ποιοτικό άλμα για την  ενοποίηση  που δεν θα μπορούσε να επιτευχθεί με άλλο τρόπο ….. Αυτή ήταν η μέθοδος Monnet του τετελεσμένου γεγονότος . Αυτοί οι μεγάλοι  χειριστές του πεπρωμένου της Ευρώπης μπορούν ακόμα να πετύχουν τους στόχους τους , αλλά μέχρι στιγμής η κρίση δεν είναι  και τόσο  ευεργετική γι’αυτούς . »

Τελειώνει  την  ενδιαφέρουσα έκθεσή του με σημειώνοντας  ότι, «νομίζω ότι είναι δίκαιο να πούμε ότι τα γεγονότα εκτυλίσσονται  λίγο πολύ όπως τα περιμέναμε.»

Θα αποτύχει το ευρώ;

Αν κοιτάξετε τα οικονομικά δεδομένα, θα έπρεπε. Αλλά εάν έχετε συνειδητοποιήσει ότι ο κόσμος διοικείται από μερικούς τραπεζίτες που θέλουν παγκόσμια κυβέρνηση, με ένα παγκόσμιο νόμισμα η απάντηση είναι «όχι».

Ωστόσο, τα τελευταία δύο χρόνια, οι ευρωκράτες   τα έχουν βρει σκούρα . Η λαϊκή αντίσταση, τόσο στο Βορρά   ‘οσο και στο Νότο, είναι δραματική. Πρόσφατα, το γερμανικό Ανώτατο Δικαστήριο επέτρεψε στην Μέρκελ να προχωρήσει με αυτό που είχε γίνει, αλλά με σαφήνεια την επέπληξε για την έλλειψη δημοκρατικής νομιμότητας και την παραβίαση της Συνθήκης του Μάαστριχτ, η οποία δεν επιτρέπει φορολογική ή δημοσιονομική ενοποίηση .

Τι θα συμβεί αν η Ελλάδα εγκαταλείψει το ευρώ; Θα μπορούσαν να επιτρέψουν ποτέ στη Ρουμανία, τη Βουλγαρία, και όλα αυτά τα  δεύτερης κατηγορίας έθνη να παραμείνουν την στιγμή που  η  ίδια η  Ελλάδα  δεν μπόρεσε  ν’αντέξει   τη δυναμική του ευρώ ; Πώς θα μπορέσουν να πλασάρουν το  παγκόσμιο νόμισμα εάν δεν μπορούν να   κάνουν να δουλέψει   ούτε  το ευρώ;

Το μεγαλύτερο πρόβλημά τους είναι   η έλλειψη νομιμοποίησης . Το 2005, η Γαλλία και οι Κάτω Χώρες απέρριψαν το «Ευρωπαϊκό Σύνταγμα »   με ένα ηχηρό 60%.    Ξανάσπρωξαν την κατάσταση με την  Συνθήκη της  Λισαβόνας  αλλά ,ούτως ή άλλως,  αυτό ήταν μια καταστροφή.

Χρειάζονται τη λαϊκή ψήφο. Τα Πρωτόκολλα  το έχουν καταστήσει σαφές ότι πρέπει να πούμε: «το θέλατε αυτό , αυτό ψηφίσατε». Χωρίς αυτή τη νομιμότητα,  αντιμετωπίζουν εξέγερση, ανά πάσα στιγμή. Δεν μπορούν να προχωρήσουν, εάν   οι υπό συζήτηση  Συνθήκες και οι νόμοι δεν γίνουν ποτέ αποδεκτές  από το λαό.
Έτσι, όταν ο Παπανδρέου ζητά ένα δημοψήφισμα και «οι αγορές» και   οι Merkozy  παθαίνουν  συνολικά σοκ, τι αποκαλύπτει  αυτό ; Αποκαλύπτει ακριβώς την κινούμενη άμμο κάτω από τα πόδια τους.
Το ξέρουν αυτό, αλλά χάνουν. Χάνουν τη  διανοητική μάχη  και  εξακολουθούν να πιέζουν τα πράγματα  προς τα εμπρός, διότι δεν έχουν άλλο τρόπο.

Το σχέδιο για Παγκόσμια Κυβέρνηση  σε κίνδυνο.

Όλο αυτό το  Ευρωπαϊκό χάος αντιπροσωπεύει τεράστια κρίση για την ανθρωπότητα. Εάν το ευρώ αποτύχει,  το πρόγραμμα «Νεα Παγκόσμια Τάξη»  θα δεχτεί ένα θανατηφόρο χτύπημα . Θα χρειαστούν δεκαετίες για να ανακάμψουν  και να συνεχίσουν την πορεία προς τη  παγκόσμια κυβέρνηση. Αλλά δεν έχουν αυτή τη φορά  τον απαραίτητο χρόνο  επειδή οι άνθρωποι ξυπνούν.

Είναι αλήθεια ότι πολλοί  είναι ακόμα σε μεγάλο βαθμό ανίδεοι για τους  επικυρίαρχους , αλλά στην Ευρώπη, όπου η λιτότητα ήδη δαγκώνει άσχημα, οι άνθρωποι αναγκάζονται να αναζητήσουν λύσεις . Γίνεται λόγος για αποκήρυξη χρέους;  Υπάρχει το παράδειγμα της Ισλανδίας και υπάρχουν   τοπικά άτοκα  νομίσματα . Στη Γερμανία, δεκάδες περιφερειακά νομίσματα  ανθίζουν: τα στοιχεία  αναφέρουν το 100% ετήσια αύξηση.

Είναι πλέον πιο σημαντικό από ποτέ να αρχίσουμε να μιλάμε  για λύσεις. Πρέπει να έχουμε πάντα κατά νου ότι αυτή η πιστωτική κρίση είναι μια συνολική κατασκευή που θα μπορούσε να λυθεί μέσα σε μια νύχτα.

Άτοκα νόμισματα  είναι η κύρια λύση.    Κυβερνητικά νομίσματα ελεύθερα από χρέος  είναι μια γρήγορη λύση, αλλά μακριά από το ιδανικό. Πολύ καλύτερο είναι το Public Banking  ,   που είναι άτοκες πιστώσεις που παρέχονται από κρατικές τράπεζες. Αλλά τελικά το Illuminati (μασονικό εβραϊκό) μονοπώλιο των νομισμάτων πρέπει να σταματήσει.

Με τους ωκεανούς στα πρόθυρα της κατάρρευσης μετά το Deep Horizon και την  Fukushima, με την πιστωτική κρίση, με ( τους προκαλούμενους από το HAARP )  σεισμούς παντού  και πολέμους και φήμες πολέμων   είναι σωστό να πει κανείς ότι  η Νέα Τάξη  προετοιμάζεται για το  τελικό μεγάλο φινάλε .
Αλλά βλέποντας την αδυναμία τους στην Ευρώπη, το αποτέλεσμα δεν είναι δεδομένο.
Η πρόκληση είναι να παρέχουμε πραγματικές εναλλακτικές λύσεις. Δεν είναι αρκετό  να τους εκθέτει  κανείς . Περιμένουν μια μάχη  αλλά αναμένουν να πετύχουν, γιατί δεν νομίζουν  ότι μπορούμε να δημιουργήσουμε τις σωστές λύσεις.

Ο Jacques Attali, άλλος Insider, γράφει : «Οι περισσότερες  από αυτές τις  νέες  ομάδες διαμαρτυρόμενων δεν  θα προτείνουν  κανένα σύστημα λύσης ή  υποκατάστασης … Εκτός από μια μικρή ομάδα που θα προτείνει την επιστροφή στη θεοκρατία. »

Γι ‘αυτό και ξέρουμε  τι να κάνουμε. Εμπρός,  ας προχωρήσουμε.

Πηγή    http://www.henrymakow.com/will_the_people_or_the_euro_su.html

Advertisements