ΕΠΑΝΆΛΗΨΗ ΤΗς ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗΣ   ΤΗΣ  17/5/2011     ( Η πρώτη δημοσίευση του ιστολογίου που έχει ,περιέργως ,εξαφανιστεί !)

Το βιντεο” ΑΤΙΑ στον Ηλιο” έχει προκαλέσει πολλές συζητήσεις  και δημοσιεύσεις .

Ο καθηγητής φυσικής και μαθηματικών Παν.Παππάς  πιστεύει ότι   το βίντεο πρέπει να είναι  αυθεντικό . Βασίζει την άποψή του στο ότι αν ήταν  φάρσα δεν θα αναφερόταν οχήματα με υπερφωτεινές ταχύτητες  όπως  700.000 χμ/sec  , ανώτερες   της ανώτερης δυνατής ταχύτητας στο σύμπαν σύμφωνα με τον Αϊνστάϊν που οι περισσότεροι πιστεύουν. Ενας τζόκερ δεν θα ήθελε να “κάψει” το βίντεο τόσο εύκολα . Επιπλέον, ο καθηγητής παρατηρεί ότι σε πολλές περιπτώσεις  ,μακρινά αντικείμενα στο σύμπαν αποδίδονται σε φαινόμενα βαρυτικής καμπύλωσης και κατοπτρισμού ,αλλά εδώ δεν μπορεί να έχουμε βαρυτική καμπύλωση ή κάτι άλλο .

Στο περιοδικό “Hellenic Nexus ” που κυκλοφορεί  υπάρχει ένα ενδιαφέρον άρθρο του   φυσικού Ιωαν. Πηλιούνη για το θέμα αυτό  όπου ο ερευνητής  αναφέρει  ,μεταξύ άλλων ,  ότι  κατά τον επανέλεγχο   των φωτογραφιών στις 13/5 ,   διαπίστωσε ότι η NASA  είχε αλλοιώσει τελείως και είχε προσπαθήσει ανεπιτυχώς να σβήσει τα γεωμετρικά αντικείμενα.

Πολιτισμός τύπου 2  (άντληση ενέργειας από το άστρο ) κατά  Mitchio  Κaku ;;   Θα πρέπει μάλλον να μας βλέπουν σαν έντομα ..   ‘ Η  μπορεί  να ασκούν κάποια ρυθμιστική επέμβαση στο πλανητικό σύστημα . ‘Ολα αυτά παραμένουν , βέβαια ,προς το παρόν υποθέσεις .

Αναποφευκτοι είναι ,ωστόσο ,κάποιοι συνειρμοί με την μυθολογία μας ,όπως   για παράδειγμα η επιμονή της  εγκυμονούσας  Σεμέλης να δει τον Δία στη πραγματική του μορφή με αποτέλεσμα να καεί και να διασωθεί μετά βίας ο Διόνυσος  από τον Δία . Το σχήμα των διαστημοπλοίων ,αν μπορούμε να τα πούμε έτσι , με τα τέσσερα  “πόδια “  θυμίζει το μυστηριώδες “τετράσκελο πουλί”  που μεταφέρει τον Ωκεανό και τις κόρες του στην τραγωδία του  Αισχύλου  Προμηθέας Δεσμώτης  . Αλλά και οι Ινδοί γιόγκι γνωρίζουν για την ύπαρξη υπερδιαστατικών ηλιακών όντων  (solar beings).

Το βέβαιο είναι ότι έχουμε να δούμε ακόμα πολλά  που θα προκαλέσουν  τις δυνατότητες κατανόησης μας  και θα  θέσουν υπό αμφισβήτηση  τα δεδομένα   της συμβατικής επιστήμης . Φυσικό ή τεχνητό φαινόμενο ,η ανθρωπότητα έχει κάθε δικαίωμα να γνωρίζει την αλήθεια .

Advertisements